Advertentie plaatsen

Start Muziek en Instrumenten Blaasinstrumenten Melodica's

Hohner Superforce 37 melodica 'All Black'

Samenvatting
  • € 75,00
  • Nieuw  
Omschrijving

Vanaf de jaren ‘50 uit de vorige eeuw wordt de melodica door Hohner gemaakt, en het was gelijk een groot succes. Dit exemplaar komt uit de Superforce-serie van het Duitse merk. Een mooi, strak design wordt gecombineerd met schitterende tonen. De Superforce melodica heeft met 37 toetsen een bereik van liefst drie octaven. De melodica geeft u dankzij de snelle respons de mogelijkheid om op hoge snelheid te spelen met expressie. Een melodica is regelmatig te horen in de onder andere blues, folk, indie, jazz, reggae en Franse chansons.

Hohner heeft de Superforce 37, in tegenstelling tot een pianoklavier, voorzien van alleen maar zwarte toetsen. Dit resulteert in een onvergetelijke ervaring, zowel bij het aanschouwen van als het spelen op de melodica. Aan de achterkant vindt u een band waar u uw hand tussen kunt doen, om zo een goede grip te krijgen op het instrument tijdens het spelen. De melodica wordt geleverd inclusief ergonomisch mondstuk en een zwarte blaasbuis. Hohner heeft het instrument reeds voorzien van een handig etui, waarin u hem stof- en vuilvrij kunt opbergen. Het etui is tevens voorzien van een handvat en een schouderband, zodat u de melodica veilig kunt vervoeren.

Merk: Hohner
Serie: Superforce
kleur: zwart
aantal toetsen: 37
klank vergelijkbaar met accordeon en harmonica
lengte: 46 cm
gewicht: 650 gr
meegeleverd:
-opbergetui
-ergonomisch mondstuk
-blaasbuis

Delen via:
Instruments Online
Instruments Online
Zwaag, NH
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Vergelijkbare advertenties

Hohner Melodica Student 32 toons, blauw
€ 69,00
Hohner Melodica Student 32 toons, blauw

De Melodica’s van Hohner zijn al meer dan 50 jaar populaire muziekinstrumenten.De moderne muziekpedagogie maakt er gretig gebruik van voor solo- en groepslessen – en het succes spreekt boekdelen. De klank en de respons werden ...

Zwaag, NH
Alles in "Muziek en Instrumenten".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord