Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Kinderboeken Voorlezen

Het jaar rond met de vier kaboutertjes ( Busser Schröder ).

Samenvatting
  • Bieden
  • Gebruikt  
  • Nederlands 
Omschrijving

Het jaar rond met de vier kaboutertjes ( Busser Schröder ).

 

Het jaar rond met de vier kaboutertjes .

Voorleesboek.

Geschreven door Marianne Busser en Ron Schroder. 

 

Een kleurrijk boek over het leven van vier kleine droomvriendjes die altijd bereid zijn om problemen in en rond het bos op te lossen. Alle seizoenen komen in sprookjesachtige versjes, liedjes en verhaaltjes aan bod. 

Een schitterend kijk, doe en voorleesboek voor jonge kinderen , waar zowel thuis als op school veel plezier aan beleefd kan worden. 

 

Moontje, Maartje, Joep en Johannes zijn vier kaboutertjes die in het bos heel veel kabouterklusjes doen. Ze helpen een slak die zijn huisje is verloren, een konijntje dat gewond is geraakt aan zijn pootje, het eekhoorntje bij het zoeken van zijn nootjesvoorraad en wanneer er kleine muisjes geboren worden, timmeren zij de bedjes. Het hele jaar zijn ze druk met van alles, maar dat vinden ze niet erg. De vier kaboutertjes zijn heel lief en klein, maar het allerliefste willen ze jouw vriendje zijn!

Het jaar rond met de vier kaboutertjes is een schitterend kijkboek met ontzettend leuke gedichtjes erin. Deze gaan over alles wat de vier kleine kaboutertjes samen met hun dierenvriendjes gedurende het hele jaar meemaken in het bos.

De gedichten zijn geschreven door het schrijversduo Marianne Busser en Ron Schroder. Het zijn kleine verhaaltjes in dichtvorm die uitermate geschikt zijn om voor te lezen aan peuters en kleuters.
Ook in de kleuterklas is dit een boek dat niet mag ontbreken. Je kunt het heel goed toepassen bij de verschillende seizoenen. Maar ook om eenvoudige weetjes over de dieren te vertellen. Zo maken de kaboutertjes in de lente het egeltje wakker uit zijn winterslaap en helpen ze een pad bij het oversteken van de weg. In de zomer verliest een hagedis zijn staartje en leer je dat de vogels nieuwe veren krijgen. In de herfst trekken veel vogels naar een lekker warm land, maar het winterkoninkje laat zelf in de winter zijn mooiste liedjes horen!

Het boek laat je echt even in de kabouterwereld stappen, waardoor zowel voorlezer als luisteraar eventjes alles om zich heen vergeet.

 

Bij verzenden zijn de bijkomende portokosten voor de koper.

 

We verkopen nog meer voorleesboeken en prentenboeken van dezelfde schrijvers , maar ook van andere schrijvers. 

Vraag bij serieuze interesse in meer boeken naar de beschikbare titels.

Delen via:
Vlinder
Vlinder
Rijen, NB
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Wipneus, Pim en Prinses Platina - B.W.van Wijckmade
Bieden
Wipneus, Pim en Prinses Platina - B.W.van Wijckmade

Wipneus, Pim en Prinses Platina - B.W.van WijckmadeDe kabouters Wipneus en Pim zijn de hoofdpersonen van een serie Nederlandse kinderboeken geschreven onder diverse varianten op het pseudoniem B. van Wijckmade.Geïllustreerd door H. ...

Emmen, DR

Sprookjes van Hans Christian Andersen
Bieden
Sprookjes van Hans Christian Andersen

Sprookjes van Hans Christian AndersenVerteld door Lettie v Bree Geïllustreerd door Nans van LeeuwenInhoud:1. Het geldvarken 2. De prinses op de erwt 3. Het herderinnetje en de schoornsteenveger 4. De standvastige tinnen soldaat 5. De ...

Emmen, DR

Jan en Noortje gaan naar groep 1 e.a. Verhaaltjes Busser Schröde
Bieden
Jan en Noortje gaan naar groep 1 e.a. Verhaaltjes Busser Schröde

Jan en Noortje gaan naar groep 1 e.a. Verhaaltjes ( Busser Schröder )  Jan en Noortje gaan naar groep 1 en andere verhaaltjes. Geschreven door Marianne Busser en Ron Schroder .Met illustraties van Marijke ...

Rijen, NB
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord