Advertentie plaatsen

Start Feestdagen Overig

Vaderdag! Stoer Leren Armbandjes

Samenvatting
  • € 7,50
  • Nieuw  
Omschrijving

Op zoek naar het perfecte cadeau voor Vaderdag? Geef je vader een stijlvol leren armbandje, verpakt in een fluwelen cadeauzakje. Onze leren armbandjes zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat je er zeker van kunt zijn dat je de perfecte armband vindt die bij jou vader past. En met onze fluwelen cadeauzakjes kunt je het cadeau nog specialer maken!

Onze fluwelen cadeauzakjes zijn verkrijgbaar in het zwart met een tekst die je zelf kunt bepalen. Deze fluwelen cadeauzakjes voegen een extra vleugje elegantie toe aan uw cadeau.

Of je vader nu houdt van klassieke, moderne of stoere stijlen, onze leren armbandjes zijn een perfect cadeau voor Vaderdag. Verpakt in een fluwelen cadeauzakje zorgt je ervoor dat jou vader zich extra speciaal voelt op deze bijzondere dag.

Bestel vandaag nog je leren armbandje en fluwelen cadeauzakje en maak van Vaderdag een onvergetelijke dag voor jou vader!

Armbandje € 7,50 - Cadeauzakje bedrukt € 2,25 - Cadeauzakje blanco € 1,25 (13cmx7cm) excl. verzendkosten

Delen via:
Plottify
Plottify
Purmerend, NH
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Slingers paarse hartjes
€ 6,95
Slingers paarse hartjes

Tien plastic hartjes met een draad. Formaat ca. 10 x 18 cm. Nieuwstaat. Netto gewicht 67 gram. Met een eenvoudige verpakking zijn de verzendkosten € 2,88. Met een steviger verpakking wordt het vanaf € 3,84. Prijs € ...

Assendelft, NH
Alles in "Feestdagen".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord