Advertentie plaatsen

Start Stripboeken Eric de Noorman

Hans G. Kresse – Eric de Noorman – Vlaamse reeks deel 2

Samenvatting
  • € 20,00
  • Gebruikt  
Omschrijving

De Vlaamse reeks is in Nederland wat minder populair geweest. Mogelijke oorzaken kunnen zijn: problemen met de distributie (voor zover mij bekend heb ik nog nooit de Vlaamse reeks nieuw in de boekhandel gezien) en de iets minder aantrekkelijke covers. Ook de papiersoort voor de covers en het binnenwerk is m.i. van wat mindere kwaliteit.

Maar er zijn ook pluspunten! Zo is de Atlantis saga in het begin van de reeks juister chronologisch verwerkt dan in de Nederlandse versie. Diverse onderzoekers en kenners, waaronder Hans Matla en Rob van Eijck, waren hier reeds eerder achter gekomen. Ook zijn er verhalen, zoals De dodenridders en De wonderen van Mu, opgenomen welke in de Nederlandse oblongreeks ontbreken.

In deze advertentie wordt aangeboden:

deel 2: De ontvoering van Winonah. 1e druk 1949. Kader op omslag 23,7 cm breed. Zit nog goed in de nietjes, maar door het gebruik wat vuil geworden. Prijs € 20,--. Verzending vanaf € 4,35.

locCB2


 

Delen via:
Herman1800
Herman1800
Assendelft, NH
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Hans G. Kresse – Eric de Noorman – Vlaamse reeks deel 4
€ 22,50
Hans G. Kresse – Eric de Noorman – Vlaamse reeks deel 4

De Vlaamse reeks is in Nederland wat minder populair geweest. Mogelijke oorzaken kunnen zijn: problemen met de distributie (voor zover mij bekend heb ik nog nooit de Vlaamse reeks nieuw in de boekhandel gezien) en de iets minder ...

Assendelft, NH
Alles in "Stripboeken".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord