Advertentie plaatsen

4) Even pauze, en de laatste ontwikkelingen

07, May, 2019, 22:05

Wij hebben even pauze gehad. Afgelopen donderdag rond 17:00uur begon het lange weekend.
Lekker even 3 dagen geen computer en naar een bosrijke omgeving. Uiteraard wel de telefoon aan waarop we eventuele "noodsituaties" konden ontvangen, maar dat is niet nodig geweest.

Er is veel in beweging momenteel. De groei van Snuffelhoek.nl lijkt in een 2e versnelling te zijn geraakt. De bezoekers- en advertentieaantallen blijven omhoog kruipen en wel steeds sneller.
Tegelijkertijd zijn wij met verschillende verbeteringen en uitbreidingen bezig. 
Al geruime tijd werken wij aan een "Erotiek 18+" categorie. Omdat er aanbod is maar wij vinden dat dat niet zomaar op iedereen zijn/haar scherm zou moeten verschijnen, hebben wij een leeftijdscheck ingebouwd.
Als de leeftijdscheck ziet dat iemand nog geen 18 is kunnen de advertenties in de rubrieken van de "Erotiek 18+" categorie niet bekeken worden. Dat werkt inmiddels goed.
Momenteel zijn wij deze extra optie nog aan het verfijnen. De eerste advertenties zijn inmiddels geplaatst.

Wat ook verbeterd wordt is de categorie auto's, of eigenlijk meer het plaatsen van een auto-advertentie. De RDW levert ons verschillende gegevens die horen bij een kenteken.
Welke gegevens en de manier waarop die getoont worden kan wat ons betreft beter. De komende dagen wordt er in Hoorn dan ook hard gewerkt om e.e.a. steeds beter te maken.

Verder zijn wij met nog een aantal ideeën bezig om uit te zoeken of ze nuttig zouden zijn en vooral of het uitvoerbaar is.

Zo, zijn jullie weer een beetje wijzer ;-) 

Tot de volgende keer.  
 

 

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord