Advertentie plaatsen

Start Auto-onderdelen & Accessoires Accessoires

Dakkoffers te huur verschillende afmetingen

Samenvatting
  • Zie omschrijving
Omschrijving

Ruimte tekort als je op vakantie gaat? Of heb je geen ruimte in je auto voor ski's? Dan hebben wij daar een oplossing voor! We hebben een ruime voorraad aan gunstig geprijsde dakkoffers. 

Wij verhuren verschillende dakkoffers voor een gunstige prijs, zodat je zonder zorgen van je vakantie kan gaan genieten. Zo hebben we voor de wintersportvakantie verschillende skiboxen te huur. Of mocht je veel ruimte tekort komen, dan hebben we meerdere  XXL dakkoffers van 650 liter of 550 liter. Ook hebben we wat kleinere modellen van 390 liter te huur. Kijk op deze pagina voor ons aanbod. Ook is het mogelijk om op deze pagina gelijk je reservering plaatsen.

Ook verhuren we dakdragers voor auto's met open en gesloten dakrails. Geef bij de aanvraag aan welk automerk en type u heeft. Dan zoeken wij voor u uit of de dakdragers passen. De dakdragers kunnen alleen verhuurd worden in combinatie met een dakkoffer. We verhuren de dakdragers niet los.

Delen via:
Boogert
Boogert
's-Gravenpolder, ZE
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Dakkoffer 550 liter te huur, gratis montage en advies
Zie omschrijving
Dakkoffer 550 liter te huur, gratis montage en advies

De A-550 liter dakkoffer is een grote dakkoffer in ons assortiment. Hieronder ziet u aan de hand van foto's en een filmpje hoe de dakkoffer eruit ziet. De dakkoffer kan op slot, zodat er niemand bij uw waardevolle spullen kan. Als ...

's-Gravenpolder, ZE

Verhuur dakkoffer 530 liter, gratis montage en advies
Zie omschrijving
Verhuur dakkoffer 530 liter, gratis montage en advies

De A-530 liter dakkoffer is een grote dakkoffer in ons assortiment. Deze is aan beide zeiden te openen. Hieronder ziet u aan de hand van foto's en een filmpje hoe de dakkoffer eruit ziet. De dakkoffer kan op slot, zodat er niemand bij ...

's-Gravenpolder, ZE
Alles in "Auto-onderdelen & Accessoires".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord