Advertentie plaatsen

Start Geluid- en beelddragers Blu-ray

How To Train Your Dragon (Hoe Tem Je Een Draak) (3D Blu-ray)

Samenvatting
  • € 20,00
  • Nieuw  
Omschrijving

Let op: Je kunt een 3D-blu-ray alleen bekijken met een 3D-blu-ray-speler, Xbox One, PlayStation 4 i.c.m. een 3D-televisie inclusief 3D-brillen en een high speed HDMI-kabel (ten minste versie 1.4).

Productbeschrijving

How To Train Your Dragon (Hoe Tem Je Een Draak) is een spannende avonturenfilm vol stoere Vikingen en wilde draken. De verfilming naar het boek van Cressida Cowell zijn van de makers van ShrekMadagascar en Kung Fu Panda.

De jonge Viking Hiccup woont op het eiland Berk, waar drakengevechten aan de orde van de dag zijn. Tijdens een inwijdingsritueel moet hij bewijzen een waardig opvolger van zijn vader, het stamhoofd, te kunnen zijn. Maar als hij vriendschap sluit met een gewonde draak, zet dat zijn wereld op z'n kop. Hoe Tem Je Een Draak is een mooie familiefilm over een mooie vriendschap.

Delen via:
Jamie's Marktkraam
Jamie's Marktkraam
Hoorn, NH
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties
How to train your dragon 2 (Hoe tem je een draak 2) (Blu-ray +3D)
€ 17,50
How to train your dragon 2 (Hoe tem je een draak 2) (Blu-ray +3D)

Let op: Je kunt een 3D-blu-ray alleen bekijken met een 3D-blu-ray-speler, Xbox One, PlayStation 4 i.c.m. een 3D-televisie inclusief 3D-brillen en een high speed HDMI-kabel (ten minste versie 1.4).ProductbeschrijvingDe makers van de met een ...

Hoorn, NH
KLIK HIER VOOR ALLES IN "Geluid- en beelddragers".

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord