Advertentie plaatsen

Start Elektronica & Computer Computer Accessoires Netwerk & Internet

Asus RT-AX55 Smart Wi-Fi6 Router

Samenvatting
  • € 50,00
  • Zo goed als nieuw  
Omschrijving

Deze Asus Router heb ik nieuw gekocht in november 2020.
Kopie van de aankoopbon krijg je erbij (origineel mag je zien)..
Bij mij op kantoor heeft hij hooguit 2 maanden aangesloten gestaan, daarna is hij de kast in gegaan.

Richt prijs €50,00 bieden vanaf €35,00 ophalen in Hoorn of Purmerend. Eventuele verzendkosten voor koper.

Google op Äsus RT-AX55 AX1800 Dual Band voor uitgebreide info en de prijzen.

 

AX1800 Dual Band WiFi 6 (802.11ax) router met ondersteuning voor MU-MIMO- en OFDMA-technologie, met AiProtection Classic netwerkbeveiliging mogelijk gemaakt door Trend Micro™, compatibel met ASUS AiMesh wifi-systemen

  • Nieuwe generatie wifi-standaard - Met ondersteuning voor de nieuwste wifi-standaard 802.11AX (WiFi 6) en bandbreedte van 80 MHz voor een betere capaciteit en efficiëntie
  • Ultrasnelle wifi-snelheden – De RT-AX55 ondersteunt de bandbreedte van 80 MHz en 1024-QAM voor dramatisch snellere draadloze verbindingen. Met een totale netwerksnelheid van ongeveer 1800 Mbps — 574 Mbps op de 2,4 GHz-band en 1201 Mbps op de 5 GHz-band.
  • Grotere capaciteit en efficiëntie – Met ondersteuning voor niet alleen MU-MIMO-techniek, maar ook voor OFDMA-techniek om efficiënt kanalen toe te wijzen en met meerdere apparaten tegelijkertijd te communiceren
  • Bescherming voor uw thuisnetwerk– levenslange gratis AiProtection, mogelijk gemaakt door Trend Micro™; blokkeert beveiligingsbedreigingen op internet voor al uw verbonden slimme apparaten.
  • Betere partner met Mesh-systeem- Compatibel met ASUS AiMesh wifi-systeem voor naadloos bereik in het hele huis.
  • NitroQAM™ (1024-QAM) technologie - NitroQAM™-technologie (1024-QAM) zorgt voor een datasnelheid van 25% terwijl de oudere standaard beperkt is tot 256-QAM.

Maak uw huis klaar voor WiFi 6 (802.11ax)

Volgende generatie wifi-snelheid

De RT-AX55 is een 2x2 dual-band wifi-router die 80MHz bandbreedte en 1024-QAM biedt, voor dramatisch snellere draadloze verbindingen. Met een totale netwerksnelheid van ongeveer 1800Mbps - 574Mbps op de 2.4GHz-band en 1201Mbps op de 5GHz-band - is de RT-AX55 1,5x sneller dan 802.11ac 2x2 dual-band routers.

Het groeiende aantal verbonden persoonlijke en IoT-apparaten heeft geleid tot een algemene toename van de netwerkdichtheid, waardoor de grenzen van de huidige wifi-standaard worden bereikt. De nieuwste 802.11ax-standaard biedt toekomstbestendige technologieën, hogere netwerkefficiëntie, hogere wifi-snelheden, grotere dekking en betere accuduur voor verbonden apparaten, wat gebruikers een aanzienlijk betere netwerkervaring geeft.
*Er zijn 802.11ax-compatibele apparaten nodig om te kunnen profiteren van de voordelen van de 802.11ax wifi-standaard.

Gemaakt voor huishoudens met meerdere apparaten

Met een revolutionaire combinatie van OFDMA en MU-MIMO technologie biedt 802.11ax-technologie tot 4x meer netwerkcapaciteit en efficiëntie in omgevingen met veel verkeer. Vorige generatie 802.11ac wifi kan slechts één apparaat tegelijk aan op elk netwerkkanaal, wat inefficiënt gebruik van de beschikbare bandbreedte betekent. De OFDMA-ondersteuning in de 802.11ax wifi-standaard verdeelt elk kanaal in kleine subkanalen, waardoor signalen van meerdere apparaten kunnen worden gebundeld en gelijktijdig verzonden. Dit vermindert de latentie, voor een meer vloeiende, responsievere wifi-ervaring.

Bescherming voor uw thuisnetwerk

De RT-AX55heeft levenslang gratis AiProtection Classic, aangedreven door Trend Micro™ met automatische, regelmatig bijgewerkte beveiligingssignaturen om uw apparaten en persoonlijke gegevens te beschermen tegen internetdreigingen. Deze sterke beveiliging biedt geavanceerd ouderlijk toezicht, inclusief de mogelijkheid om specifieke websites en mobiele app-types te blokkeren.

Krachtig wifi-systeem voor de hele woning.
Zoals u het wilt.

In de meeste gevallen kan uwDe RT-AX55kan vloeiende, betrouwbare wifi leveren naar elk deel van de woning. Wifi-dekking kan echter worden beïnvloed door veel factoren, zoals kamerindeling, bouwmaterialen en zelfs meubels. AiMesh is een innovatieve nieuwe routerfunctie die deze problemen oplost. Het creëert een wifi-netwerk voor de hele woning door gebruik te maken van meerdere ASUS-routers. AiMesh is krachtig, flexibel en kan een mix van ASUS-routermodellen gebruiken - en beschermt zo eerdere investeringen! AiMesh geeft u tijdbesparende centrale controle en naadloze roamingmogelijkheden. AiMesh is wifi om op te vertrouwen - voor alle apparaten, de hele tijd!

Delen via:
Ed
Ed
Hoorn, NH
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Alles in "Elektronica & Computer".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord