Advertentie plaatsen

Start Huizen en Kamers Huizen en Kamers te huur

Op zoek naar tijdelijke huisvesting in Harderwijk?

Samenvatting
  • Op aanvraag
  • Boslaan 2 
  • Harderwijk 
  • Recreatiewoning 
  • Huur 
Omschrijving

Op Bungalowpark Het Verscholen Dorp bieden wij de mogelijkheid om een bungalow of chalet voor een langere periode (maanden) te huren, van 1 oktober tot en met 22 maart, tegen aantrekkelijke prijzen.

Onze accommodaties zijn geschikt voor maximaal 6 personen en worden volledig gemeubileerd aangeboden. Ze zijn smaakvol en eigentijds ingericht en voorzien van gratis wifi, waardoor uw tijdelijk verblijf in een van onze accommodaties comfortabel is.

Het park heeft een centrale ligging aan de rand van Harderwijk in Gelderland, omgeven door bos, en is goed bereikbaar. Dit maakt Het Verscholen Dorp een geschikte locatie voor tijdelijk verblijf onder verschillende omstandigheden, zoals overbruggingsperiodes bij verhuizingen naar nog niet opgeleverde woningen, ingrijpende verbouwingen aan uw eigen huis, een overgangswoning voor terugkomst naar Nederland of emigratie, of een rustige plek tijdens een scheidingsperiode.

Als gast van Bungalowpark Het Verscholen Dorp kunt u uw auto direct naast uw accommodatie parkeren en profiteren van onze all-weather tennisbaan en speeltuin voor kinderen. We bieden ook een wasserette en receptie met fietsverhuur tegen vergoeding.

Als u meer informatie wilt of een prijsopgave voor een langer verblijf wenst, neem dan contact met ons op via onze website of bel ons op telefoonnummer: 0341-820227. We staan klaar om vrijblijvend en in overleg met u de beste optie, accommodatie en periode aan te bieden.

We hopen u te mogen verwelkomen op Bungalowpark Het Verscholen Dorp in Harderwijk.

Aanwezig bij de woning

Bosrijke omgeving, Buiten de bebouwde kom, In de nabijheid van scholen, In de nabijheid van winkels, Tuin,

Delen via:
Verscholendorp
Verscholendorp
Harderwijk, GE
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Locatie
Vergelijkbare advertenties

(Fiets)vakantie op de Veluwe!
Op aanvraag
(Fiets)vakantie op de Veluwe!

Kom en geniet van een zorgeloos en aangenaam verblijf in een van onze prachtige bungalows of knusse chalets op Bungalowpark Het Verscholen Dorp in Harderwijk, centraal gelegen op de Veluwe! Onze bungalows bieden een standaard van ...

Harderwijk

Bent u op zoek naar tijdelijke huisvesting in Harderwijk?
Op aanvraag
Bent u op zoek naar tijdelijke huisvesting in Harderwijk?

Op Bungalowpark Het Verscholen Dorp bieden wij de mogelijkheid om een bungalow of chalet voor een langere periode (maanden) te huren, van 1 oktober tot en met 31 maart, tegen aantrekkelijke prijzen.Onze accommodaties zijn geschikt voor ...

Harderwijk

Geniet van een heerlijke vakantie op de Veluwe!
Op aanvraag
Geniet van een heerlijke vakantie op de Veluwe!

Kom en geniet van een zorgeloos en aangenaam verblijf in een van onze prachtige bungalows of knusse chalets op Bungalowpark Het Verscholen Dorp in Harderwijk, centraal gelegen op de Veluwe!Onze bungalows bieden een standaard van comfort ...

Harderwijk
Alles in "Huizen en Kamers".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord