Advertentie plaatsen

Alle Marktkramen
Start Antiek en Kunst Keramiek en Aardewerk

Okimono, Zodiac, Paard, Shōwa Periode 1929-1989 Japan

Samenvatting
  • € 100,00
  • Gebruikt  
Omschrijving

Toegeschreven aan: Sotaro Saegusa (1911-2006) werd geboren in Aji-cho, Kida-gun, prefectuur Kagawa of Japan. Saegusa's enthousiasme voor de kunst gaat door na zijn pensionering. Zijn werken worden zeer gerespecteerd om hun artistieke schoonheid. Na zijn pensionering heeft Saegusa zich toegelegd op het beeldhouwen van dieren, waaronder dieren van de dierenriem.

Sinds de oudheid zijn paarden nauw betrokken bij mensen en worden ze niet alleen door samoeraifamilies, maar ook door boeren gewaardeerd als waardevol bezit.  Het idee werd geboren dat paarden heilig zijn, en de afbeelding van een paard werd gezien als een geluksbrenger, en het populaire gezegde dat "het soms goed is om een ??afbeelding van een paard te zien" geboren.  Als we het jaar van het paard ingaan, gebruik het dan alsjeblieft voor een lange tijd, zodat iedereen altijd gelukkig zal zijn.

Delen via:
Doro1972
Doro1972
Haarlem, NH
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Zelf ook verkopen met een eigen Online-Marktkraam?
Zelf ook verkopen met een eigen Online-Marktkraam? Dat kan gratis bij de vriendelijkste Online-Markthal van Nederland. www.Online-Markthal.nl
Alles in "Antiek en Kunst".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord