Advertentie plaatsen

Marktkramen Gids
Start Diensten en Vakmensen Masseurs en Massagesalons

Nieuw Massage 5 levenslijnen

Samenvatting
  • € 55,00
Omschrijving

Massage die je brengt in de 4e laag van ontspanning

Waarom heeft iedere man of vrouw regelmatig een massage nodig? Een massage brengt je in een diepere laag van ontspanning en rust, dan een normale ontspanning zoals lekker lui in de stoel liggen in de zon met een glaasje drank. In ons gevoel kunnen we echter zonder dat we daar bewust van zijn in diepere lagen van ontspanning gebracht worden.

1e laag van ontspanning: Gewoon lekker niets aan de hand je zit goed in je vel.

2e laag van ontspanning : Oh dit is toch wel lekker hier geniet ik echt van dit voelt goed.

3e laag van ontspanning : Wow dit is echt geweldig dit gevoel heb ik nog nooit gevoeld ga door hier word ik echt blij en ontspannen van dit is echt wat ik maar zelden ervaren heb als massage.

4e laag van ontspanning Heb je enig idee hoe je je voelt als ik (Claudia) je masseer en je in die 4e laag van ontspanning breng? Je vraagt je misschien af waarom vertelt ze niet precies net als die andere lagen wat dat inhoudt.

Daar zit hem nu juist het geheim verborgen van de dan volgende hoogwaardig ontspannings massage van die 4e laag van ontspanning. Je moet het zien als een cadeautje dat je krijgt dat mooi verpakt is. Totdat het wordt geopend gaat je fantasie en verbeelding werken. Maar tijdens het uitpakken stijgt je passie naar de dan nog onbekende verrassing. Juist dat specifieke gevoel is uniek voor iedere persoon en geeft een intense beleving van de massage. Wil jij deze 4 lagen van ontspanning ook opbouwend ervaren als je bij mij op de tafel ligt in een zeer rustige, stille, warme ruimte?  (warmteplaat aan plafond boven de massagetafel en verwarmde massagetafel en heerlijke warme massageolie ) Dit alles helpt om je goed te voelen en langzaam in die 4e laag van ontspanning gebracht te worden. Door mijn unieke massagetechniek zal je lichaamstemperatuur geleidelijk mooi verdeeld worden over je hele lichaam en op die manier neem ik alle blokkades in je lijf weg.  Dan pas als alle blokkades zijn weggenomen ga je in je overgave en voel je je op een manier die je waarschijnlijk nog nooit gevoeld hebt als je niet eerder bij mij bent geweest voor een massage.

Vanaf dat gevoelsmoment breng ik je pas in die 4e laag van ontspannings massage en wil je nooit meer anders gemasseerd worden

Wil jij deze unieke ervaring ook beleven maak dan een afspraak door even te bellen of appen op tel 0623251876 en je zal voortaan alleen maar tot en met in die 4e laag van ontspanning willen gemasseerd worden door mij. Tot gauw lieve mensen.

Groetjes Claudia.

P/s parkeren kun je gratis voor mijn praktijk.

0623251876

Delen via:
Claudia73
Claudia73
Hilvarenbeek, NB
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Locatie
Alles in "Diensten en Vakmensen".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord