Advertentie plaatsen

Start Muziek en Instrumenten Microfoons

Sennheiser XS Series vocal system dynamic cardioid e825

Samenvatting
  • € 279,00
  • Nieuw  
Omschrijving

Sennheiser XS Series vocal system with dynamic cardioid e825 microphone voor Nederland

De Sennheiser XSW 1-825 is zeer geschikt voor zowel vocalisten als presentatoren. Wanneer een intuïtieve bediening en gebruikersgemak belangrijk voor je is, kijk dan beslist niet verder. Deze draadloze microfoonset bevat alles wat je van een dergelijk systeem mag verwachten: eenvoudig in te stellen, een solide ontvangst en degelijk gebouwd. Bovendien is de XSW 1-set toegankelijk voor iedereen vanwege de gunstige instapprijs en is in heel Europa te gebruiken. De dynamische microfooncapsule bevat een cardioïde opnamepatroon en is dus uitstekend in te zetten voor spraak en vocalen. Dit patroon levert een gefocuste weergaven op vanwege de natuurlijk afwerping van omgevingsgeluid. De set wordt compleet geleverd, dus je kunt direct aan de slag!
 
vocal system with dynamic cardioid e825 microphone, B range (614-638 MHz NL) oa voor Nederland, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Noorwegen, Zweden, Italië, Griekenland, Spanje, Portugal. Voor Nederland is de frequentie 630-638 gratis voor de overige frequenties zijn er restricties en kan er een zendlicentie nodig zijn.
 
Let op! Er wordt ook op diverse plaatsen de E-range (E: 821-865 Mhz B) aangeboden, deze zit op de bandbreedte voor België en is dus niet geschikt voor Nederland
 

Delen via:
Instruments Online
Instruments Online
Zwaag, NH
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Alles in "Muziek en Instrumenten".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord