Advertentie plaatsen

Marktkramen Gids
Start Vacatures Overig

Waren de Feestdagen duurder als gerekend???

Samenvatting
  • N.V.T. niet van toepassing
Omschrijving

Lieve dames,

 

Zit u dagelijks te piekeren hoe u uw rekening kunt betalen, boodschappen kunt doen, schoenen voor de kinderen kunt kopen?

 

Deze advertentie is uitsluitend bedoeld voor de wat meer ruimdenkende dames. 

 

In het kort zal ik de diensten van Multimassage Almere beschrijven. Bij ons worden 2 soorten (erotische) massage. Aan u de keuze hoever u wilt gaan. U kunt een massage geven eindigend met een handmatig hoogtepunt of u kunt gaan voor een massage eindigend met een intiem hoogtepunt. Alle massages zijn dus erotische getint. Als u niet bang bent om zich bloot te geven bent u binnen korte termijn uit de financiele zorgen.

 

Natuurlijk begrijpen wij als geen ander dat het een grote stap is. Mocht u er al eens over nagedacht hebben, neem dan contact met ons op. We maken dan een afspraak en dan kunt u vrijblijvend een keer langs komen om de sfeer te proeven. Het is allemaal niet zo eng als dat u waarschijnlijk in uw gedachte heeft.

 

Wel is de minimum leeftijd 21 jaar en moet u in het bezit zijn van een gelig ID kaart of paspoort.

 

Als u een vrolijk jaar tegemoet wilt gaan hopen wij dat u contact met ons opneemt. U kunt ons telefonisch of via de mail bereiken.

 

Hopelijk horen we snel van u.

 

 

 

 

 

 

 

 

Delen via:
Multimassage Almere
Multimassage Almere
Almere, FL
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Locatie
Vergelijkbare advertenties

utrecht masseuse gevraagd per direct ?
N.O.T.K.
utrecht masseuse gevraagd per direct ?

Wil jij in een Erotische massagesalon werken? Dan ben je bij massage studio Roses  op het juiste adres!Als je het prettig en leuk vind om te masseren en je wilt met je hobby meer doen en er ook nog leuk mee kunnen verdienen?Ben je ...

Utrecht, UT

Leuke barvrouw gevraagd
N.V.T.
Leuke barvrouw gevraagd

Wij zoeken een spontane bardame met SVH Diploma Ook zoeken we nog leuke spontane dames voor in de club.  Je gaat of kan werken in 3 verschillende Gentlemen Clubs In Ees of Matsloot of Gieterveen uitsluitend als barvrouw. Wij ...

Kropswolde, GR
Alles in "Vacatures".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord