Advertentie plaatsen

Start Vacatures Overig

Spiritueel/paranormaal consulenten gevraagd.

Samenvatting
  • N.V.T. niet van toepassing
Omschrijving

Voor ons nieuwe paragnosten/medium/spiritueel chat platform zijn wij op zoek naar betrouwbare paragnosten, mediums, helderzienden/horenden, tarotkaart leggers, coaches etc.

Wil je jouw paranormale gaven en expertise delen met anderen en mensen helpen in hun zoektocht naar inzicht en begeleiding? Dan is dit je kans om je aan te melden als zelfstandig consulent bij sterparagnosten, een gerenommeerd platform dat mensen verbindt met getalenteerde en betrouwbare consulenten.
Bij sterparagnosten geloven we in het potentieel van paranormale gaven en het vermogen om anderen te ondersteunen in hun levensreis. Als consulent op ons platform krijg je de mogelijkheid om jouw vaardigheden te benutten en te groeien als spirituele professional.


Waarom zou je je bij ons aansluiten? Hier zijn enkele voordelen van werken als consulent bij sterparagnosten
 

  • Uitgebreid bereik: Sterparagnosten heeft een groot klantenbestand en een sterke online aanwezigheid. Als consulent heb je de mogelijkheid om mensen van over de hele wereld te bereiken en hen te begeleiden in verschillende aspecten van hun leven.
  • Flexibiliteit: Bij ons bepaal jij je eigen werktijden en werktempo. Je kunt vanuit het comfort van je eigen huis werken en je consulten plannen op momenten die voor jou het beste werken.
  • Professionele ondersteuning: Wij zorgen voor een professionele omgeving waarin je je vaardigheden kunt ontwikkelen en gedijen. Ons team staat altijd klaar om je te ondersteunen en eventuele vragen of zorgen te beantwoorden.
  • Eerlijke vergoeding: Bij sterparagnosten waarderen we de expertise en toewijding van onze consulenten. We bieden een eerlijke vergoeding en een transparant betalingssysteem, zodat je de vruchten kunt plukken van je werk.
  • Gemeenschap van gelijkgestemden: Als onderdeel van ons platform word je lid van een gemeenschap van getalenteerde consulenten met diverse achtergronden en vaardigheden. Dit biedt mogelijkheden voor samenwerking, leren en groei. Om je aan te melden bij sterparagnosten, ga je eenvoudigweg naar onze website en volg je het aanmeldingsproces voor consulenten. We vragen je om je persoonlijke gegevens, ervaring en expertise in te dienen, zodat we een goed beeld krijgen van je kwalificaties.


Dit is jouw kans om anderen te begeleiden, hen inzicht te geven en hen te helpen bij het overwinnen van uitdagingen in hun leven. Sluit je aan bij sterparagnosten en maak deel uit van ons toegewijde team van consulenten die hun paranormale gaven inzetten om anderen te ondersteunen.

Is je interesse gewekt en beschik je over de paranormale gaven, ben je een ervaren tarotkaart legger of heb je andere spirituele gaven?  Meld je dan aan via onze website!

Delen via:
Sterparagnosten
Sterparagnosten
Middelburg, ZE
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Vergelijkbare advertenties

Leuke barvrouw gevraagd
N.V.T.
Leuke barvrouw gevraagd

Wij zoeken een spontane bardame met SVH Diploma Ook zoeken we nog leuke spontane dames voor in de club.  Je gaat of kan werken in 3 verschillende Gentlemen Clubs In Ees of Matsloot of Gieterveen uitsluitend als barvrouw. Wij ...

Kropswolde, GR

utrecht masseuse gevraagd per direct ?
N.O.T.K.
utrecht masseuse gevraagd per direct ?

Wil jij in een Erotische massagesalon werken? Dan ben je bij massage studio Roses  op het juiste adres!Als je het prettig en leuk vind om te masseren en je wilt met je hobby meer doen en er ook nog leuk mee kunnen verdienen?Ben je ...

Utrecht, UT
Alles in "Vacatures".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord