Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Romans Nederlandstalig

Queenie - Michael Korda

Samenvatting
  • Bieden
  • Gebruikt  
Omschrijving

Queenie - Michael Korda

Queenie gaat over een vrouw die zo beeldschoon is, dat niets haar succes of dromen kan deren, behalve de duistere geheimen uit haar verleden.
De roman voert de lezer door een aantal briljant beschreven werelden, van het India van de Raj, tot het Londen van de dertiger jaren en de glamour van Hollywood.

Dawn Avalon is een ster, en haar volmaakt gezicht heeft haar beroemdheid, rijkdom en liefde gebracht. 

Bijgenaamd 'de Droomprinses' is ze voor twee generaties de standaard geweest van schoonheid, glamour en stijl aan af te meten.
Ze is ook Prinses Corsini geweest, de vrouw van een internationale playboy; en lady Konig, echtgenote van een invloedrijke impresario. 

Maar voor dat alles was ze Queenie Kelley, geboren in de sloppen van Calcutta - en haar jeugd is haar gevaarlijkste geheim, een donkere schaduw over een feeëriek leven.
Queenie's schoonheid, dromen en vastberadenheid voeren haar naar Engeland, naar de ruwe maar glinsterende onderwereld van de Londense nachtclubs, en naar de man die haar ontdekt en waarschijnlijk echt van haar houdt. 
Queenie wordt Dawn Avalon, één van de grootste sterren uit Hollywoods gouden jaren. 
Haar legendarische schoonheid is zowel haar vloek als haar kracht - tegen een wereld die haar wil exploiteren en die klaar staat haar te vernietigen, tenzij de mythe van Dawn Avalon zo krachtig wordt, dat het verleden geen negatieve rol meer kan spelen.

Harde kaft met stofomslag - De Kern Baarn - 1985 - 538 pag - ( 695 gram - 4,7 cm )

In goede staat.

Delen via:
Janne
Janne
Emmen, DR
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

De verovering van het paradijs - Robert Thurston
Bieden
De verovering van het paradijs - Robert Thurston

De verovering van het paradijs - Robert Thurston1492: The conquest of paradiseNa zeven lange jaren vindt Christophorus Columbus eindelijk steun voor zijn plannen.  Koningin Isabella van Castilië is bereid hem te helpen.  Nu ...

Emmen, DR

Een modelpaar - Elisabeth Barille
Bieden
Een modelpaar - Elisabeth Barille

Een modelpaar - Elisabeth BarilleIn Een modelpaar laat Elisabeth Brarillë zien dat het ook anders kan. Een gelukkig huwelijk, waarin zelfs plaats is voor een derde. Ik, Val en Ana. Daar is moed voor nodig en ...

Emmen, DR

Diverse Nederlandstalige boeken Romans €5 per stuk ZGAN
Zie omschrijving
Diverse Nederlandstalige boeken Romans €5 per stuk ZGAN

Diverse Nederlandstalige boeken Romans €5 per stuk ZGAN Tessa de Loo – De tweeling ISBN 90-295-2812-5 Jet van Vuuren – Papadag ISBN 978-90-452-1930-1 Nicholas Evens – De Paardenfluisteraar ISBN 90-225-2350-0 Patrik ...

Purmerend, NH
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord