Advertentie plaatsen

Terug naar resultaten Start Erotiek 18+ Sex toys Voor Hem

Fleshlight Boost Blast - Masturbator Light Medium

Samenvatting
  • € 79,95
Omschrijving

Fleshlight Boost Blast - Masturbator Light Medium

Ontdek een geheel nieuwe sensatie met de Fleshlight Boost Blast! Deze masturbator van Fleshlight is onderdeel van de nieuwe Boost-lijn, die nog meer functies en stimulerende structuren biedt. Hoewel de masturbator nog steeds wordt geleverd in de bekende discrete behuizing, heeft hij nu een gloednieuwe kleur en gedetailleerdere, levensechte openingen.

Net als de originele Fleshlights wordt de Boost Blast geleverd met de innovatieve Suction Control Cap, waarmee je zelf de gewenste strakheid kunt instellen. Deze masturbator is voorzien van unieke kamers met elk een vernieuwde structuur die zorgen voor een realistische ervaring. De flexibele opening past zich volledig aan aan de grootte van jouw penis, en de plastic behuizing zorgt ervoor dat je altijd een goede grip hebt tijdens gebruik. De uitneembare sleeve is gemaakt van TPE, een materiaal dat snel opwarmt tijdens gebruik en een realistisch gevoel biedt.

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van jouw Fleshlight, zijn hier enkele tips:

Haal na gebruik de sleeve uit de harde behuizing en reinig deze grondig met lauwwarm water en een toycleaner.Zorg ervoor dat de sleeve volledig droog is voordat je deze weer terugplaatst in de behuizing. Laat hem drogen op een stofvrije plek.Gebruik Fleshlight onderhoudspoeder om de siliconen optimaal te beschermen en te voorkomen dat het materiaal plakkerig wordt.Gebruik uitsluitend glijmiddel op waterbasis met je Fleshlight. Glijmiddelen op siliconenbasis kunnen het materiaal aantasten.

Met de Fleshlight Boost Blast ervaar je een geheel nieuw niveau van bevrediging. Geniet van de stimulerende structuren, de aanpasbare strakheid en het realistische gevoel.

  • Nieuwe collectie
  • Verbeterde stimulerende structuur
  • Gedetailleerde uitneembare sleeve
  • Levensechte sensatie
  • Discrete behuizing
  • Female versie

 

Bezoek onze webite voor ons complete assortiment Sexyshoponline dé erotiek shop van Nederland & Belgie voor onvergetelijke intieme momenten!

 

Delen via:
Sexyshoponline
Sexyshoponline
Oosterhout, NB
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Suzanne
Suzanne Suzanne is op zoek naar mannen in jouw omgeving... Rijpedating.nl
Verboden Camera
Verboden Camera Hier wachten Nederlandse dames op jou. verbodencamera.nl
Vergelijkbare advertenties

mastrubator
€ 69,95
mastrubator

nieuw in de doos ,ongebruikt!met usb kabel voor opladenword discreet verpakt en verzondenverzendkosten voor koper

Amstelveen, NH

Fleshlight Boost Blast - Dark Medium Masturbator
€ 87,99
Fleshlight Boost Blast - Dark Medium Masturbator

Fleshlight Boost Blast - Dark Medium MasturbatorOntdek een geheel nieuwe sensatie met de Fleshlight Boost Blast! Fleshlight doet er nog een schepje bovenop en introduceert de nieuwe Boost-lijn met nóg meer functies en stimulerende ...

Oosterhout, NB

Fleshlight Masturbator Boost Bang - Dark Medium
€ 87,99
Fleshlight Masturbator Boost Bang - Dark Medium

Fleshlight Masturbator Boost Bang - Dark MediumOntdek een geheel nieuwe sensatie met de Fleshlight Boost Bang! Fleshlight doet er nog een schepje bovenop en introduceert de nieuwe Boost-lijn met nóg meer functies en stimulerende ...

Oosterhout, NB
Alles in "Erotiek 18+".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord