Advertentie plaatsen

Start Erotiek 18+ Sex toys Voor Hem

Morningstar Devils Candy Oral Jelly Lustopwekker Man Vrouw

Samenvatting
  • € 49,99
  • Nieuw  
Omschrijving

Morningstar Devils Candy Oral Jelly Lustopwekker Man Vrouw

Ontdek Devils Candy Oral Jelly, een product dat het libido stimuleert en de seksuele verlangens van zowel mannen als vrouwen verhoogt. Gemakkelijk te gebruiken en ideaal voor een extra opwindend effect in de slaapkamer.

Belangrijk is om niet meer dan één sachet per persoon per keer in te nemen en niet meer dan twee sachets binnen 24 uur. Het duurt ongeveer 30 minuten voordat het product begint te werken en het wordt het best ingenomen op een niet al te volle maag. Resultaten kunnen per persoon verschillen.

Let op: dit product is niet geschikt voor zwangere vrouwen, mensen met hartproblemen of een maagzweer. Bij twijfel is het raadzaam een arts te raadplegen.

Ingrediënten per sachet (10 ml): Xylitol-poeder (E-967) 1000 mg, Citroensmaak 200 mg, Xanthaangom (E-415) 60 mg, Ginkgo Biloba E.S. R4/1 10 mg, Muira Puama E.S., Verhouding 4/1-PR 2454-ARR 10 mg, Macawortel E.S. 7-9 / 1-ALK FREE-ARR 10 mg, Citroenzuurmonohydraat (E-330) 8,86 mg, Gegranuleerd Paotiumsorbaat (E-202)-CG 5 mg, Natriumbenzoaat (E-211)-CG 5 mg, Sucralose (E-955)-CG 2,4 mg, Water tot q.s.

Ontdek de lustopwekkende kracht van Devils Candy Oral Jelly, verrijkt met Gingko Biloba en Muira Puama, en ervaar de frisse citroensmaak. Makkelijk in te nemen en handig voor onderweg! Koop veilig en vertrouwd bij Sexyshoponline, de toonaangevende erotiekshop van Nederland en België.

  • Lustopwekker voor man en vrouw
  • Met Gingko Biloba en Muira Puama
  • Stimuleert het libido
  • Frisse citroensmaak
  • Makkelijk in te nemen
  • Handig voor mee op reis
Delen via:
Sexyshoponline
Sexyshoponline
Oosterhout, NB
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Verboden Camera
Verboden Camera Hier wachten Nederlandse dames op jou. verbodencamera.nl
Suzanne
Suzanne Suzanne is op zoek naar mannen in jouw omgeving... Rijpedating.nl
Vergelijkbare advertenties

Fleshlight - The Flight Commander Transparante Masturbator
€ 49,99
Fleshlight - The Flight Commander Transparante Masturbator

Fleshlight - The Flight Commander Transparante MasturbatorGeniet van een intense penisstimulatie met de nieuwe Flight Commander Masturbator van Fleshlight Toys! De mooie en discrete uitvoering heeft alles wat je in een masturbator zoekt: ...

Oosterhout, NB

Teazers Masturbator orale sex stimulator voor mannen
€ 49,99
Teazers Masturbator orale sex stimulator voor mannen

Teazers Masturbator orale sex stimulator voor mannenDeze Teazers masturbator is een geweldig orale sex stimulator voor mannen. Beleef als man onvergetelijke hoogtepunten met deze luxe masturbator. De orale masturbator vibreert niet alleen, ...

Oosterhout, NB

Emma Olsen - Elektrische Masturbator met Zuigfunctie
€ 59,95
Emma Olsen - Elektrische Masturbator met Zuigfunctie

Emma Olsen - Elektrische Masturbator met ZuigfunctieOntdek Emma Olsen, een ultra realistische masturbator voor een ongeëvenaarde ervaring van levensechte sensaties! Deze masturbator is met zorg ontworpen om het uiterlijk en gevoel van ...

Oosterhout, NB
Alles in "Erotiek 18+".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord