Advertentie plaatsen

Start Muziek en Instrumenten Slaginstrumenten Drumstellen

Mapex Voyager Drumstel, Zwart, VR5045ZDK, showmodel.

Samenvatting
  • € 650,00
  • Nieuw  
Omschrijving

Mapex Voyager Drumstel, Zwart, VR5045ZDK, showmodel met sticks en dempringen

Mapex is een fabrikant van drumstellen en hardware en richt zich zowel op de beginnende als de gevorderde drummer. De kwaliteit is hoogstaand, de prijzen zijn zeker aantrekkelijk te noemen. Ook dit fraaie vierdelige drumstel voor beginners biedt de perfecte combinatie van stabiliteit en uitmuntende klankeigenschappen. Daarnaast gaat de beginner hiermee direct goed van start: hij wordt namelijk geleverd inclusief hardware, kruk, dempringen voor de toms, een set drumsticks en bekkens.
 
Mapex Voyager 5-delig drumstel:
De ketels van dit drumstel zijn gemaakt van 9-laags lindehout, wat zorgt voor een evenwichtige klank, met een goede mix van hoge en lage tonen en daarnaast een goede sustain. De ketels hebben een dikte van 7.5 millimeter en zijn voorzien van chroom hardware. Deze mooie drumkit bestaat uit een 20 inch bassdrum, 10 en 12 inch toms, 14 inch floortom en een 14 x 5.5 inch snaredrum. Bij deze in zwart uitgevoerde Mapex Voyager wordt ook een bekkenset geleverd. Hierin vindt u een 14 inch hi-hat, een 16 inch crash bekken en een 20 inch ride cymbal.
 
Hardware
Deze Voyager is natuurlijk niet compleet zonder de hardware. De bekkens plaatst u op de meegeleverde bekkenstatieven, de snaredrum past perfect op het Mapex S330 snaredrum statief, en comfortabel achter dit drumstel zitten doet u op de stevige T250A drumkruk.

Delen via:
Instruments Online
Instruments Online
Zwaag, NH
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Alles in "Muziek en Instrumenten".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord