Advertentie plaatsen

Start Computers en Software Software | Besturingssystemen

Visio 2019 Professional

Samenvatting
  • € 79,00
  • Nieuw  
Omschrijving

Ontdek De Mogelijkheden Van Visio 2019

Breng ideeën tot leven met Microsoft Visio 2019 Professional. Professionele gegevens worden in Visio 2019 eenvoudig verwerkt tot overzichtelijke diagrammen. Binnen de software werkt u simpel samen aan diverse schema’s en modellen. Deel deze vervolgens snel binnen het team. En maak gebruik van de duizenden vormen en sjablonen om nog efficiënter te werken. Past u gegevens aan in de onderliggende dataset? Dan worden deze automatisch doorgevoerd in de diagrammen en gegevensvisualisaties.

Vernieuwde Functionaliteiten Van Visio 2019

Wanneer u een Visio 2019 licentie koopt kunt u snel gebruik maken van talloze nieuwe features. Visio 2019 is sterk verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Nieuw zijn bijvoorbeeld de startersdiagrammen binnen de Organigram-, SDL- en Brainstormsjablonen waar u snel mee aan de slag kunt.

Ontdek de nieuwe Databasemodeldiagram binnen Visio 2019. Hiermee modelleert u uw database nauwkeurig als een Visio-diagram. Bovendien zijn hiervoor geen invoegtoepassingen vereist. Met behulp van Visio-draadmodellen geeft u verder vorm aan concepten en ideeën. Maak een gedetailleerd blauwdruk die u eenvoudig kunt presenteren, wijzigen en optimaliseren.

Binnen Visio 2019 zijn diverse UML-hulpprogramma’s toegevoegd. Met UML-onderdeeldiagrammen is het mogelijk om onderdelen, poorten, interfaces en relaties weer te geven. Of gebruik UML-communicatiediagrammen waarop interacties tussen levenslijnen worden gepresenteerd. U kunt ook UML-implementatiediagrammen creëren waarop de architectuur van software-artefacten op knooppunten wordt weergegeven.

Microsoft Visio 2019 biedt verbeterende ondersteuning voor AutoCAD. In Visio 2019 is het mogelijk om bestanden te importeren of openen die afkomstig zijn van AutoCAD versies van 2017 en ouder. Verder bevat de applicatie geoptimaliseerde schaalfuncties bij het importeren van AutoCAD bestanden. Hierdoor is de importsnelheid van AutoCAD sterk verbeterd.

 

Bestellen klik hier: Gebruik de optie "website toevoegen" om een websiteknop aan uw advertentie toe te voegen.

Delen via:
Maxsoft
Maxsoft
Woerden, UT
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Locatie
KLIK HIER VOOR ALLES IN "Computers en Software".

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord