Advertentie plaatsen

Terug naar resultaten Start Erotiek 18+ Speeltjes Voor Hem

LELO - Loki Prostaat Massager - Zwart

Samenvatting
  • € 119,99
Omschrijving

LELO - Loki Prostaat Massager - Zwart

Als je verlangt naar een onweerstaanbare verleiding en de gedachte aan een intens prostaatorgasme je opwindt, dan is de LOKI™ anale vibrator het perfecte speeltje voor jou. Met zijn perfecte vorm en gebogen ontwerp, bedekt met hoogwaardige lichaamsveilige siliconen, is LOKI™ de toegangspoort naar avontuurlijke gebieden die alleen degenen die nieuwe hoogten van genot willen bereiken, mogen betreden.

De 6 verschillende trilstanden van LOKI™ zijn ontworpen om je ongeremd genot te bieden, en ze brengen je naar steeds grotere en betere orgasmes.

De gladde en gewelfde schacht van LOKI™, compleet met een stabiliteitsring, zorgt ervoor dat je gemakkelijk de perfecte plek kunt bereiken voor jouw genot. Daarnaast is deze anale vibrator bedekt met extra zachte siliconen, wat je een heerlijk gevoel geeft op je huid en voor een perfecte stimulatie zorgt.

LOKI™ is volledig waterdicht, waardoor je hem veilig kunt gebruiken tot een diepte van 1 meter onder water. Dit betekent dat je deze vibrator zonder zorgen onder de douche of in bad kunt meenemen.

En als je je zorgen maakt over de batterijduur, maak je geen zorgen. Gebruik gewoon de meegeleverde USB-oplaadkabel en binnen 2 uur is je vibrator weer volledig opgeladen. Daarnaast wordt LOKI™ geleverd met een praktische handleiding en een handig opbergzakje om je speeltje veilig en stofvrij op te bergen.

Geniet van de perfecte stimulatie met het zachte siliconen materiaal van deze heerlijke prostaatvibrator van het merk LELO. Laat LOKI™ je meenemen naar nieuwe hoogten van plezier en ontdek wat onweerstaanbare verleiding echt betekent.

  • Voor prostaatstimulatie
  • Van het merk LELO
  • 6 vibratiestanden
  • Volledig waterproof
  • Gemaakt van zacht en glad siliconen
  • Inclusief handleiding, USB-oplader en opbergzakje
Delen via:
Sexyshoponline
Sexyshoponline
Oosterhout, NB
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Suzanne
Suzanne Suzanne is op zoek naar mannen in jouw omgeving... Rijpedating.nl
Verboden Camera
Verboden Camera Hier wachten Nederlandse dames op jou. verbodencamera.nl
Vergelijkbare advertenties

Teazers Automatische Masturbator met Driedubbele Stimulatie
€ 99,99
Teazers Automatische Masturbator met Driedubbele Stimulatie

Teazers Automatische Masturbator met Driedubbele StimulatieOntdek de sensatie van ultiem genot met de Teazers Automatische Masturbator met Driedubbele Stimulatie. Deze luxueuze masturbator combineert vibratie, stootkracht en warmte voor ...

Oosterhout, NB

CB-X - CB6000 Kuisheidskooi - Wood
€ 119,99
CB-X - CB6000 Kuisheidskooi - Wood

CB-X - CB6000 Kuisheidskooi - WoodVoor een optimale hygiëne is de kooi voorzien van ventilatieopeningen en een opening waardoor je gemakkelijk kunt plassen. Met verschillende ringmaten en afstandhouders in elk pakket kun je de pasvorm ...

Oosterhout, NB

Super Series S1 PRO Automatische Masturbator
€ 105,99
Super Series S1 PRO Automatische Masturbator

Super Series S1 PRO Automatische MasturbatorErvaar de ultieme bevrediging met de Super Series S1 PRO Automatische Masturbator - een meesterwerk van uniek ontwerp en ongeëvenaarde stimulatie. Deze geavanceerde opvolger van de S1 is ...

Oosterhout, NB
Alles in "Erotiek 18+".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord