Advertentie plaatsen

Terug naar resultaten Start Erotiek 18+ Speeltjes Voor Haar

LELO Lyla 2 - Black - Vibrerende bulletstimulator

Samenvatting
  • € 159,99
Omschrijving

LELO Lyla 2 - Black - Vibrerende bulletstimulator

LYLA™ 2 vibrerende bulletstimulator is een veelzijdige toevoeging aan je intieme avonturen. Of je nu alleen bent of samen met je partner, dit speeltje biedt discreet genot en opwindende mogelijkheden. Hier zijn enkele kenmerken die de LYLA™ 2 bulletstimulator zo speciaal maken:

1. Klein & Discreet: Het compacte formaat van LYLA™ 2 maakt het gemakkelijk om overal van genot te genieten. Je kunt het discreet en comfortabel meenemen, zodat je altijd klaar bent voor avontuur.

2. Liefhebben op Afstand: De LYLA™ 2 wordt geleverd met een draadloze afstandsbediening, waardoor je de controle hebt over de intensiteit en patronen van de vibraties, zelfs op afstand. Het heeft 3 keer zo veel bereik in vergelijking met andere draadloze stimulators en biedt vrijwel geruisloze vibraties, waardoor je een opwindend en gewaagd spel kunt spelen, waar je ook bent.

3. Extra Zachte Siliconen: De LYLA™ 2 is gemaakt van hoogwaardige lichaamsveilige siliconen die warm aanvoelen op de huid, waardoor je geniet van een comfortabele en sensuele ervaring.

Dit speeltje is ideaal voor stellen die hun intimiteit willen verkennen, zelfs buiten de slaapkamer. Met verschillende genotsinstellingen en de mogelijkheid om de intensiteit draadloos te regelen, biedt de LYLA™ 2 veelzijdige stimulatie en opwinding. Het feit dat het volledig waterdicht en oplaadbaar is, maakt het nog aantrekkelijker voor gebruik tijdens avontuurlijke momenten, zoals in bad of onder de douche.

  • Oplaadbaar vibrerend ei
  • Met afstandsbediening
  • Intelligente Touch-Sensor technologie
  • Instelbare vibraties
  • 8 discrete modi
Delen via:
Sexyshoponline
Sexyshoponline
Oosterhout, NB
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Verboden Camera
Verboden Camera Hier wachten Nederlandse dames op jou. verbodencamera.nl
Suzanne
Suzanne Suzanne is op zoek naar mannen in jouw omgeving... Rijpedating.nl
Vergelijkbare advertenties

Super Series G1 PRO Draagbare Automatische Sexmachine
€ 139,00
Super Series G1 PRO Draagbare Automatische Sexmachine

Super Series G1 PRO Draagbare Automatische SexmachineMaak kennis met de G1 PRO Draagbare Automatische Sexmachine, een eersteklas apparaat welke speciaal is ontworpen om je seksuele ervaringen naar nieuwe hoogten te brengen. De G1 PRO is de ...

Oosterhout, NB

Super Series G1 Draagbare Automatische Sexmachine
€ 139,00
Super Series G1 Draagbare Automatische Sexmachine

Super Series G1 Draagbare Automatische SexmachineMaak kennis met de G1 Draagbare Automatische Sexmachine, een eersteklas apparaat welke speciaal is ontworpen om je seksuele ervaringen naar nieuwe hoogten te brengen. Met de unieke ...

Oosterhout, NB

LELO - Smartwand Medium 2 - Deep Rose
€ 169,99
LELO - Smartwand Medium 2 - Deep Rose

LELO - Smartwand Medium 2 - Deep RoseOntdek de Vernieuwde LELO Smart Wand Medium 2 - DieprozeLaat je betoveren door de nieuwe LELO Smart Wand Medium 2 - Dieproze, een compacte full-body wand massager die je vermoeide spieren volledige ...

Oosterhout, NB
Alles in "Erotiek 18+".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord