Advertentie plaatsen

Start Spelcomputers, Games Spelcomputers | Sony PlayStation 4

PS4 The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition

Samenvatting
  • € 15,00
  • Zo goed als nieuw  
Omschrijving

Betreed een mythische wereld in het legendarische meesterwerk van Bethesda Game Studios
 

Mijn games worden geleverd in top conditie. Komen uit een niet rokend huis en is altijd zorgvuldig mee omgegaan.

Het veelbekroonde The Elder Scrolls V: Skyrim®, de epische game van Bethesda Game Studios®, wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch.
Het legendarische avontuur in een open wereld waarin alles mogelijk is, kun je nu beleven op de tv of onderweg. The Elder Scrolls V: Skyrim voor de Nintendo Switch bevat gloednieuwe content zoals bewegingsbesturing voor gevechten en het openen van sloten, kleding en wapens uit The Legend of Zelda en de mogelijkheid om amiibo (apart verkrijgbaar) te gebruiken.

Maai vijanden neer met het Master Sword, bescherm jezelf met het Hylian Shield of dos jezelf uit in de Champion’s Tunic. De Nintendo Switch-versie van Skyrim bevat ook alle officiële uitbreidingen: Dawnguard, Hearthfire en Dragonborn.

De High King van Skyrim is vermoord en diverse bondgenootschappen doen een gooi naar de macht. Temidden van dit conflict ontwaakt een eeuwenoud en levensgevaarlijk kwaad. De draken waarvan gewag wordt gemaakt in de Elder Scrolls, keren terug naar Tamriel.

Delen via:
Jamie's Marktkraam
Jamie's Marktkraam
Hoorn, NH
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties
PS4 Dead Rising 4 - Frank’s Big Package
€ 15,00
PS4 Dead Rising 4 - Frank’s Big Package

Mijn games worden geleverd in top conditie. Komen uit een niet rokend huis en is altijd zorgvuldig mee omgegaan.Dead Rising 4 - Frank’s Big PackageDead Rising 4 - Frank’s Big Package is een bomvol pakket dat niet alleen de game ...

Hoorn, NH
KLIK HIER VOOR ALLES IN "Spelcomputers, Games".

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord