Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Stripboeken Antiquarische strips

Tombola

Samenvatting
  • € 135,00
  • Zo goed als nieuw  
Omschrijving

Een jeugdtijdschrift met strips en verhalen, verschenen als gratis weekbijlage bij Libelle vanaf 4 september 1953 tot en met 4 september 1954. In 1953 verschenen 14 nummers. In 1954 36 stuks. Daarna werd overgestapt op het blad Sjors.

In deze advertentie wordt aangeboden de 14 nummers van jaargang 1953.

Nr. 1 heeft de afgelopen 65 jaar niet zonder kleerscheuren overleefd. De voor- en achterkaft liggen los en de voorkaft vertoont scheurtjes en rafeltjes. Maar hij is er nog!

Nr. 2 heeft een paar kleine ezelsoren. Nr. 5 heeft linksonder een scheurtje, dat ook doorloopt naar pagina 3 en 4. Bij nr. 12 en 13 is aan de achterzijde rechtsboven het papier een paar mm omgevouwen. In sommige boekjes zijn puzzels opgelost.

De boekjes zijn niet geniet. Een liefhebber heeft geprobeerd een aantal boekjes te verstevigen door er een binddraadje in te naaien. Per boekje apart. M.i. vrij aardig gelukt en bijna onzichtbaar.

De niet genoemde nummers zijn in praktisch nieuwstaat.

Voor deze zeldzame collectie vraag ik € 135,--.

 

Delen via:
Herman1800
Herman1800
Assendelft, NH
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Top advertentie

Smidje Verholen
€ 125,00
Smidje Verholen

Voluit: De merkwaardige belevenissen van Smidje Verholen. Door Loek van Delden. Uitg. Studio Avan. 1952. Oblong formaat. 134 pagina's. Nieuwstaat (om te lezen heb ik een oud exemplaar genomen, zodat er geen leeskreuken zijn ontstaan). ...

Assendelft, NH
KLIK HIER VOOR ALLES IN "Boeken en tijdschriften".

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord