Advertentie plaatsen

Alle Marktkramen
Start Vakantie Vakantie | Sportief en Actief

Gratis met de fietscaravan (bicyclecaravan) van Lofoten naar NL

Samenvatting
  • Gratis
  • Gebruikt  
Omschrijving

Wie heeft zin in een enerverende fietstocht van de Lofoten in Noorwegen naar Nederland samen met de aerodynamische licht en sterk geconstrueerde bicyclecaravan met het geïntegreerde keukentje met klaptafeltje, rammelvrij bevestigde keukengerei, zonnepaneeltje, comfortabel matras, hoog en droog en veilig afsluitbaar waarmee je gratis mag reizen.
Op de terugweg van Noordkaap is schrijfster Lydia Rood de huidige eigenaar van deze bicyclecaravan gestopt in de Lofoten. Daar staat deze bicyclecaravan in een schuurtje van de Nederlandse kunstenares Myriam Borst die in de Lofoten op een onbewoond eiland woont.
Om deze reis te volbrengen dient u een zeer goede fietser te zijn of over een redelijk sterke e-bike te beschikken. De reis kan bijvoorbeeld gaan via de redelijke gemakkelijke weg door Lapland en Zweden of dwars door Noorwegen indien je de elementen wil trotseren.
Heeft je belangstelling contacteer dan via ""Contact met verkoper"

Delen via:
Bicyclecaravan
Bicyclecaravan
Peize, DR
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Zelf Gordijnen Maken
Zelf Gordijnen Maken De webwinkel met het allergrootste assortiment gordijnfournituren, accessoires en vouwgordijnrails(onderdelen). www.zelfgordijnenmaken.nl
Vergelijkbare advertenties

Bicyclecaravan, Fietscaravan te huur
Zie omschrijving
Bicyclecaravan, Fietscaravan te huur

De bicyclecaravan is te huur in Peize (Drenthe). Het is een duurzaam en gezond alternatief voor de auto, vlieg en cruisevakantie. Door zijn goede stroomlijn en het lage gewicht is deze fietscaravan zelfs met een gewone fiets zonder ...

Peize, DR
Alles in "Vakantie".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord