Advertentie plaatsen

Alle Marktkramen
Start Vakantie Vakantiehuizen | Nederland

Op zoek naar tijdelijke woonruimte?

Samenvatting
  • N.O.T.K. nader overeen te komen
Omschrijving

Op zoek naar tijdelijke woonruimte ?!

Op bungalowpark Het Verscholen Dorp heeft u de mogelijkheid om een bungalow voor een langere periode (maanden) tegen aantrekkelijke prijzen te huren. De bungalows en chalets zijn sfeervol en eigentijds ingericht, voorzien van gratis WIFI internet, waardoor een tijdelijk verblijf in één van onze bungalows prettig “vertoeven” is. De centrale ligging in Nederland aan de rand van de stad Harderwijk in Gelderland, maar toch in het bos, plus de optimale ligging ten opzichte van uitvalswegen, maken Het Verscholen Dorp tot een uitermate geschikte locatie voor een tijdelijk verblijf, bij o.a. de volgende omstandigheden:

 

• Overbruggingsperiode bij een verhuizing naar een, nog niet opgeleverde woning
• Bij ingrijpende verbouwingen aan eigen huis
• Bij terugkomst naar Nederland c.q. emigratie

 

U kunt als gast van Bungalowpark Het Verscholen Dorp uw auto direct naast de bungalow of het chalet parkeren, tevens kunt u kosteloos gebruik maken van de all weather tennisbaan en de speeltuin voor de kids. Wasserette en receptie met fietsverhuur zijn tegen vergoeding.

 

Raadpleeg onze site om een indruk van het park, de bungalows, chalets en de omgeving te krijgen en u zich ervan te overtuigen dat een tijdelijk verblijf op ons park een prima alternatief c.q. een passende oplossing is: 
 

Neem contact met ons op en maak een afspraak, wij zullen dan in overleg met u de beste optie, accommodatie en periode aanbieden.

 

Wellicht tot ziens op Bungalowpark Het Verscholen Dorp in Harderwijk!

Delen via:
Verscholendorp
Verscholendorp
Harderwijk, GE
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Locatie
Zelf ook verkopen met een eigen Online-Marktkraam?
Zelf ook verkopen met een eigen Online-Marktkraam? Dat kan gratis bij de vriendelijkste Online-Markthal van Nederland. www.Online-Markthal.nl
Vergelijkbare advertenties

Chalet te huur
N.O.T.K.
Chalet te huur

 Recreatiepark T' veluwshof  /  Hoenderloo6 persoon chalet te huur.1 x 2 persoons bed 1x dubbel persoons stapelbedHet huisje is voorzien vanToiletWaterkokerKoffie apparaatBorden / bekers / bestekHandoekjes / ...

Lelystad, FL
Alles in "Vakantie".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord