Advertentie plaatsen

Start Overige Zorg- en Hulpmiddelen

Partij Schülke Desderman Pure 100ml prof. desinfectie lotion

Samenvatting
  • € 1,75
  • Nieuw  
Omschrijving

Vanwege de kleinere afmeting zijn deze flesjes makkelijk mee te nemen op reis.
Deze flesjes zijn niet in de winkel te verkrijgen en worden enkel via de groothandel geleverd aan medische zorginstellingen.
De houdbaarheidsdatum is februari 2024.
De prijs is per flesje, bij afname meerdere stuks is de prijs bespreekbaar.

Productomschrijving:
Desderman pure is een alcoholisch preparaat voor hygiënische en chirurgische handdesinfectie. Desderman pure handdesinfectie is conform de meest recente onderzoeksmethoden getest en is effectief tegen het Noro-virus in slechts 15 seconden. Omdat Desdermann pure vrij is van kleurstoffen en parfum is het uitstekend geschikt voor mensen met een allergie. Productdetails: Alcoholische handdesinfectie Werkingsspectrum: bacteriën (incl. Tb), schimmels, virussen (Polio-, Rota-, Adeno-, Vaccinia-, Herpes-simplex-virussen, HAV, HBV, HCV, HIV en Noro-virussen) De alcohol-geïnduceerde uitdroging van de huid wordt voorkomen door de toevoeging van moisturizers Noro-Virus-werkzaamheid in slechts 15 seconden VAH/ DGHM- gerapporteerd, RKI-Lijst volgens § 18lfSG Kleurstof- en parfumvrij, daarom ook geschikt voor mensen met een allergie.

Ik ben druk bezig om de zolder op te ruimen, dus neem eens een kijkje op ZolderVanBob voor nog meer leuke spullen en stuur mij een berichtje bij interesse.

tags: zolderopruiming, zolderverkoop, schuurverkoop, garageverkoop, garageopruiming, rommelmarkt verkoop, kelder opruiming, berging opruimen, inboedelverkoop, leegverkoop

Delen via:
Zoldervanbob
Zoldervanbob
Zwanenburg, NH
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Alles in "Overige".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord