Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Romans Nederlandstalig

Angélique dl 3 - Favoriete des Konings - Anne en Serge Golon

Samenvatting
  • Verkocht
  • Gebruikt  
Omschrijving

Angélique dl 3 - Favoriete des Konings - Anne en Serge Golon

Gerijpt tot een dynamische vrouw, die een weergaloos raffinement tegenover de haar bedreigende gevaren weet te stellen, baant Angélique zich na haar diepe beproevingen in het donkere Parijs een weg naar welvaart en autonomie.

Ook als losbandige edellieden, nauw gelieerd aan het hof van de Zonnekoning, haar nieuwe bestaan dreigen te vernietigen, grijpt zij de spelingen van een wonderlijk lot aan, die haar de toegang openen naar haar zo fel begeerde doel : het hof van Versailles, waar zij de haar ontnomen rechten hoopt terug te veroveren.

Zij schrikt zelfs niet terug voor een - Mariage de Raison -  met haar neef , markies Philippe de Plessis - Belliere, een verwaande en trotse hoveling, die haar weliswaar de diepste vernederingen doet ondergaan, maar waardoor de zo hartstochelijk verlande toegang tot het schitterende en verkwistende  hof van de lichtzinnige Zonnekoning voor haar wordt geopend.

Harde kaft met stofomslag - 1959 - 294 pag - Zuid Hollandse U.M. - ( 715 gram )

In goede staat.

Delen via:
Janne
Janne
Emmen, DR
Biedingen
  • 16, Sep

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Van Hector die een kater was – Alet Schouten
Verkocht
Van Hector die een kater was – Alet Schouten

Uitg. Fontein. 1982. Gekartonneerd. 98 pagina's. Op de voorkaft is bovenaan een beschadiging. Verder ia het boek een zeer goede staat. Dikte 1,4 cm. Gewicht 284 gram. Verzendkosten vanaf € 3,95. Prijs € 2,50.

Assendelft, NH

Zusters in de zonde - Lydia Rood
Bieden
Zusters in de zonde - Lydia Rood

Zusters in de zonde - Lydia RoodVijftien verhalen van vrouwenVijftien Amerikaanse vrouwen (geen bekende schrijfsters) schreven een verhaal waarbij zij hun fantasieën de vrije loop lieten. Wat vinden vrouwen lekker?  Anders ...

Emmen, DR

Thor - Wayne Smith
Bieden
Thor - Wayne Smith

     Thor - Wayne SmithIn deze meeslepende en hartverwarmende roman neemt Wayne Smith ons mee in de gedachtenwereld van Thor, een prachtige rashond. Zoals alle Duitse herders is hij intelligent, dapper en trouw, en ...

Emmen, DR
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord