Advertentie plaatsen

De Afslankadviseur

De Afslankadviseur
  • Geef feedback
  • Actief sinds 17, Jun, 2020
  • Industrieweg 4b
  • 1566JP
  • 075-6213743
  • Assendelft

Afslanken, afvallen, vermageren, gewichtverlies.

Allemaal kreten, die tot doel hebben het huidige overgewicht te wijzigen in een streefgewicht. Hoe doen wij dat? Minder eten en drinken? Soms. Eet- en drinkgewoonten aanpassen? Altijd.

Wat is mijn methode?

Ik werk met een natuurlijke methode. Ik ga uit van een analyse van Uw eet- en drinkgewoonten. Daarom moet er een uitgebreide vragenlijst worden ingevuld. Daarna kom ik met een advies per e-mail. Er van uit gaande, dat dit advies wordt opgevolgd, is het de bedoeling, dat U mij om de twee maanden rapporteert over het resultaat. Afhankelijk van de situatie kan ik dan adviseren op de ingeslagen weg door te gaan of ik kan mijn advies aanpassen. Of het werkt? Daar elk lichaam uniek is, kan ik geen garanties geven. Ik heb e.e.a. echter op mijzelf uitgetest en ik ben ruim 20 kg afgevallen. En dat is voor mij genoeg!

Er zijn ook mensen met stofwisselingsproblemen, zoals schildklierafwijkingen etc. Daarin heb ik mij niet gespecialiseerd. In dat geval is het nuttig Uw huisarts te consulteren met de vraag of het in Uw situatie toegestaan is een afslanktraject te volgen. Ook bij aanwezige ziekten, psychische of fysieke handicaps en/of medicijngebruik is het wenselijk vooraf de huisarts te raadplegen.

Mensen met anorexia gelieven niet te reageren.

Ik wens U veel succes!

De afslankadviseur.

Locatie
1 resultaten van De Afslankadviseur uit Assendelft
Verfijn de zoekresultaten
Prijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht

Lijst Raster

Afslanken?
N.O.T.K.
Afslanken?

Afslanken, afvallen, vermageren, gewichtverlies.Allemaal kreten, die tot doel hebben het huidige overgewicht te wijzigen in een streefgewicht. Hoe doen wij dat? Minder eten en drinken? Soms. Eet- en drinkgewoonten aanpassen? ...

Assendelft, NH

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord