Advertentie plaatsen

Alle Marktkramen

Schipholtaxi-nl

Schipholtaxi-nl

OVER SCHIPHOL TAXI-NL

 

Schiphol Taxi verzorgt taxi vervoer van en naar Schiphol. Met onze ervaring weten wij exact wat onze gasten willen : kwaliteit en een betrouwbare service.

 

SchipholTaxi is een begrip in Nederland. Van een kleine taxionderneming met 1 auto en 1 chauffeur zijn we uitgegroeid tot een  taxiorganisatie met wel honderderde autos door heel Nederland. 

 

De klant staat bij  SchipholTaxi-NL centraal

 

Individueel personenvervoer is de meest kostbare en exclusieve vorm van personenvervoer over de weg en dient dan ook als zodanig behandeld te worden. Door de continue interactie met verschillende reizigers, proberen wij de wensen van deze reizigers te vertalen naar diverse voordelen en attributen, die voor onze klanten een toegevoegde waarde vormen.

 

Wat wil SchipholTaxi-NL

 

SchipholTaxi streeft naar service  die de verwachting van de klant overtreft. Reizigers verwachten over het algemeen een Mercedes Benz, een taxi die op tijd arriveert en een nette chauffeur die rustig rijdt. SchipholTaxi vindt dat deze voorwaarden minimaal de basis vormen, maar daarnaast zijn we bereid om een extra stap te nemen op het gebied van persoonlijke service. Op deze manier probeert SchipholTaxi-NL haar service kwalitatiever te positioneren.

 

Heeft u vragen over onze diensten? Bel dan met onze centrale.

T:0850041588

0 resultaten van Schipholtaxi-nl uit Amsterdam
Verfijn de zoekresultaten
Prijs  
Conditie


Aangeboden / gezocht

Lijst Raster
Zelf Gordijnen Maken
Zelf Gordijnen Maken De webwinkel met het allergrootste assortiment gordijnfournituren, accessoires en vouwgordijnrails(onderdelen). www.zelfgordijnenmaken.nl

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord