Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Automotive Overige

Avontuurlijke Motortrips De Alpen - Eberhard von Puttkamer

Samenvatting
  • Verkocht
  • Gebruikt  
Omschrijving

Avontuurlijke Motortrips De Alpen - Eberhard von Puttkamer

Oostenrijk - Italië - Frankrijk - Zwitserland - Duitsland

17 volledig uitgestippelde en bij elkaar aansluitende motortochten.

Met roadbook!

De Alpen strekken zich uit over Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Frankrijk. 
Bosrijke gebieden, kleine en grote steden, betoverende meren, fascinerende bochten,... er is genoeg te zien om iedere motorrijder te bekoren.

De 17 motortrips in dit boek doorkruisen de Alpen en kunnen gemakkelijk gebundeld worden tot een avontuurlijke motorvakantie.

Dankzij het roadbook en de kaarten krijgt u bij elke tocht nauwkeurige informatie over het verloop van het traject, over cafés, restaurants, overnachtingsmogelijkheden enz. 
Bovendien is het roadbook uitneembaar, zodat u het in een doorzichtige map op de benzinetank kunt meenemen, of in een speciale roadbookhouder.
Zo kunt u het onderweg makkelijk raadplegen.

recensie:

Zeventien motortoertochten door het gehele Alpengebied van Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en Italie worden in dit boekje gepresenteerd. 
Ze zijn van 200 tot max. 400 km lang en beslaan een tot enkele dagen. 
Centraal bij elke tochtbeschrijving is het zgn. roadbook, dat een routebeschrijving in schemavorm omvat met kruisingen, wegennummers etc. 
Elke beschrijving start verder met een kort overzicht van vertrek- en eindpunt, afstand, duur, aansluiting op andere routes, sluitingsperiode van bergpassen, bezienswaardigheden en korte routebeschrijving, waarna een meer persoonlijk getinte impressie van de tocht volgt, afgesloten met enkele adressen voor overnachtingen en toeristische informatie. 
Diverse (vaak paginagrote) kleurenfoto's (met vele motoren!) en een schetskaartje van de routes vergezellen de tekst, terwijl voorin het boek een overzichtskaart met situering van alle routes is afgedrukt. 
De zgn. roadbooks zijn in drie losse bijlagen als zgn. leporello's afzonderlijk toegevoegd ten behoeve van de motorrijder onderweg.

Deltas ZNU Aartselaar - 2002 - 112 pag - ( 355 gram )

In goede staat 


 

Delen via:
Janne
Janne
Emmen, DR
Biedingen
  • 01, Apr

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Motoren - Mogens H. Damkier
Bieden
Motoren - Mogens H. Damkier

Motoren - Mogens H. DamkierConstructie - Werking - BehandelingBoek met zeer veel wetenswaardigheden over het fenomeen motorfietsTerug van bijna weggeweestIn 1971 begon de victorie - van de motor wel te verstaan. De hausse in het sportieve ...

Emmen, DR

Les Traction Avant - Daniel Puiboube - Frans - Français
Bieden
Les Traction Avant - Daniel Puiboube - Frans - Français

Les Traction Avant - Daniel Puiboube - Frans - FrançaisLes voitures des Années Cinquante«Elle est si neuve, si audacieuse, si riche en solutions originates, si différente de ce qui a été fait, ...

Emmen, DR

Dream Drives - Mercedes -Benz
Bieden
Dream Drives - Mercedes -Benz

Dream Drives - Mercedes -BenzDream Drives; Ontdek het verborgene - door Mercedes AGUitgave van Mercedes voor haar klanten met beschrijvingen van 12 reizen (autotochten) door Europa, uiteraard met uitzicht op de Ster op de ...

Emmen, DR
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord