Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Tijdschriften Overige

Tong Tong 16e jaargang nr. 8 t/m 24 - AFGEPRIJSD

Samenvatting
  • € 15,95
  • Zo goed als nieuw  
Omschrijving

Van 1 november 1971 t/m 1 juli 1972. Nr. 11 en 12 vormen samen een dubbelnummer. Een 14-daags blad, dat jaargangen niet liet samenvallen met de kalenderjaren maar voortborduurde op de oorspronkelijke ingangsdatum. Af en toe zijn wat nummers samengebonden vanuit het idee ze bij elkaar te houden. Maar soms was er een nummer zoek en ging het systeem de mist in.

De hier aangeboden nummers 8 t/m 24 zijn samengebonden en in zeer goede staat. Alleen loopt over de bladen een verticale vouw i.v.m. de postbezorging. Op sommige bladen staat een nummeraanduiding.

Voor dit mooie pakket vroeg ik € 39,95. Mag nu weg voor € 15,95. Ik merk, dat ik in de advertentie niet de dilte van het pakket heb vermeld. gelet op de eerder genoteerder verzendkosten is het kennlijk een brievenbuspakket. De vverzendkosten daarvan zijn momenteel vanaf € 3,95.

Delen via:
Herman1800
Herman1800
Assendelft, NH
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Top advertentie

Collectie Revolver (muziekblad) (doos 88)
€ 17,90
Collectie Revolver (muziekblad) (doos 88)

Met artikelen over Neil Young, Pink Floyd, Anouk, Donna Summer, The Shoes, Dion, Trijntje Oosterhuis, John & Yoko, The Who, James Morrison, Dizzy Man's Band, Marvin Gaye, Leonard Cohen, Simple Minds, Peter Koelewijn, Jeff Buckley, ...

Assendelft, NH
KLIK HIER VOOR ALLES IN "Boeken en tijdschriften".

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord