Verandering van spijs - Troth Wells
Een wereldselectie van pittige en kruidige gerechten.
Een laurierblaadje, peper, een kruidnagel, wat nootmuskaat, een kaneelstokje: iedereen die kookt weet dat kruiden juist de smaak geven die een gerecht zo bijzonder en karakteristiek maakt.
Deze wetenschap words gedeeld over de hele wereld.
Het geheim van de vele verschillende kookculturen schuilt daarom in een juiste dosering en toepassing van kruiden.
Auteur Troth Wells raakte gefascineerd door de betekenis en invloed van `specerijen', die tenslotte zelfs de loop van de geschiedenis sterk hebben beinvloed.
Voor Verandering van Spys maakte zij een keuze van meer dan 100 pittige en kruidige gerechten uit Afrika, Azie, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten.
Dit boek is daarmee de ideale uitdaging om zelf, in de stijl van rijke kooktradities, wat meer pit in de keuken te brengen.
Van Troth Wells verscheen eerder een wereldselectie van vegetarische gerechten, getiteld Van alle markten
Schuyt - & Co Haarlem - 1997 - 176 pag - ( 480 gram )
In goede staat.
Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn. Maak hieronder een account aan of log in.
Buitengewoon Hollands Kookboek - C1000Het ongewoon lekkere kookboek van C1000Een bordje nieuwe Hollandse keukenIn dit kookboek staan meer dan 200 recepten. Allemaal komen ze uit de Nederlandse keuken. Het zijn recepten die je ...
Wijn voor Dummies - Ed McCarthy en Mary Ewing-MulliganRaak je altijd weer in paniek wanneer de ober je de wijnkaart overhandigt, omdat je niet weet wat het verschil is tussen een Chardonnay en een Cabernet Sauvignon? Weet ...
Het Groot Romertopfboek - Arne KrugerNederlandse bewerking A.G. van Helbergen-Hagedoorn. Inhoud:De romertopf in het dagelijks gebruik Krachtige en vitaminerijke soepen en stoofpotten Slankmakers Visseizoen In eigen vocht gesmoord ...