Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Kookboeken

Het Groot Romertopfboek - Arne Kruger

Samenvatting
  • Bieden
  • Gebruikt  
Omschrijving

Het Groot Romertopfboek - Arne Kruger

Nederlandse bewerking A.G. van Helbergen-Hagedoorn. 

Inhoud:

De romertopf in het dagelijks gebruik
Krachtige en vitaminerijke soepen en stoofpotten
Slankmakers
Visseizoen
In eigen vocht gesmoord vlees, wild en gevogelte
Groenteschotels
Soufflés, pate's, pasteienen en eenpansgerechten
Zoete en nagerechten en taarten


De wens zich goed te voeden, maar daarbij tegelijkertijd op een moderne, tijdbesparende manier te koken, voert steeds weer tot nieuwe ontwikkelingen in de kooktechniek. De markt wordt dan ook overstroomd met revolutionaire kook-apparaten vol knoppen, schakelaars en hefbomen, die het koken van een plezier tot een nachtmerrie
maken. 
Maar gelukkig is er ook de ROMERTOPF.
Toen enige jaren geleden de eerste ROMERTOPF op de markt kwam, werd daarmee slechts een bereidingswijze her-ontdekt, die reeds in de oudheid bekend en - naar wij aannemen - geliefd was.
Werken met de ROMERTOPF maakt koken weer tot een genoegen. 
Het grote scala aan mogelijkheden stimuleert telkens weer tot nieuwe experimenten en prikkelt de fantasie. 
Voor nauwelijks enig ander 'kookinstrument' werken zoveel speciale en individuele gerechten uitgedacht. 
Daarom mag dit boek u geen enkele beperking opleggen bij het uitwerken van nieuwe ideeen.
De voordelen van de ROMERTOPF zijn velerlei. 
Zowel onervaren kokers als culinaire specialisten zullen zonder enige moeite met de pot kunnen werken. 
Daarnaast behouden gerechten uit de ROMERTOPF hun individuele smaak en geur - ze krijgen zelfs een geheel nieuwe en ongekende dimensie. 
Tenslotte wordt met het koken in de ROMERTOPF aan alle eisen van de moderne voedingsleer tegemoet gekomen.
Waagt u zich eens aan dit ongevaarlijke avontuur en ontdek die plezierige en - zoals u zult ervaren - onmisbare ROMERTOPF.

In deze reeks verscheen reeds:

HET 1000 CALORIEENBOEK door Bonnie Buurke
KOKEN VOOR MANNEN door Edda Meyer-Berkhout
GROOT FONDUE EN BARBECUE BOEK door Mary Schuurman
HET COMPLETE DIEPVRIESBOEK door Brigitte

Harde kaft - Luitingh Gourmet - 1972 - 112 pag - ( 443 gram ) 

In goede staat.

Delen via:
Janne
Janne
Emmen, DR
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Wijn voor Dummies - Ed McCarthy en Mary Ewing-Mulligan
Bieden
Wijn voor Dummies - Ed McCarthy en Mary Ewing-Mulligan

Wijn voor Dummies - Ed McCarthy en Mary Ewing-MulliganRaak je altijd weer in paniek wan­neer de ober je de wijnkaart over­handigt, omdat je niet weet wat het verschil is tussen een Chardonnay en een Cabernet Sauvignon?  Weet ...

Emmen, DR

Kookboeken div. soorten, nieuw en gebruikt, hardcover
Bieden
Kookboeken div. soorten, nieuw en gebruikt, hardcover

Kookboeken div. soorten, nieuw en gebruikt, hardcover  Familie kookboek  ( Henk Molenberg ) Van Piepers tot pasta recepten voor en door 3 generaties ( Blue Band 75 jaar uitgave  )Grillen binnen en buiten ( Bruna ) ...

Rijen, NB

Recepten uit De Twentse Keuken
Bieden
Recepten uit De Twentse Keuken

Recepten uit De Twentse KeukenVan vandaag de dagARBU Uitgevers - 48 pag - ( 150 gram )In prima staat.

Emmen, DR
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord