Advertentie plaatsen

18) rare tijden...

16, Mar, 2020, 12:03

Nederland op slot.
Veel mensen onverwacht en ongewild thuis.
Misschien mis je zelfs wel inkomsten...

Gister zagen wij op de televisie iemand die het hele huis al had opgeruimd en schoongemaakt. Je zoekt toch iets om je ongeplande vrije tijd te vullen.
Een soort van vervroegde voorjaarsschoonmaak.

Tijdens een grote schoonmaak kom je altijd wel spullen tegen die eigenlijk best verkocht kunnen worden. Spullen waarvan je bijna vergeten was dat je ze had, spullen waar je ooit nieuw voor hebt aangeschaft, spullen waar je op uit gekeken bent, spullen van gezinsleden die het huis uit zijn of om welke reden dan ook verkocht kunnen worden.

Met de "ingrediënten" van hierboven kan je met Snuffelhoek een leuke, nuttige nieuwe hobby starten waar je wellicht ook nog (deels) je financiën mee aan kan vullen. .
- Je huis opruimen en schoonmaken geeft sowieso (uiteindelijk) een goed gevoel.
- Door overbodige spullen te verkopen creëer je fysieke ruimte in huis.
- ... en heb je een extraatje in je portemonnee voor jezelf of je (klein-)kinderen.
- Met een account op Snuffelhoek heb je eigenlijk een online-marktkraam. Die kan je leeg laten staan of oneindig veel spullen op te koop zetten.

Alhoewel Snuffelhoek nog relatief nieuw is, zijn in de eerste 11 weken van dit jaar toch al 8.299 mensen, bij elkaar 11.895 keer komen Snuffelen. En dat aantal groeit elke week...
Meer en meer mensen weten Snuffelhoek te vinden en ontdekken dat het een vriendelijke marktplaats is zonder al te veel poespas. Fake accounts van mogelijke oplichters worden meestal snel ontdekt en geblokkeerd. Wij scannen zelf bijna 24 uur per dag en meldingen van gebruikers worden direct uitgezocht.
Bij Snuffelhoek garanderen wij dat particulieren in alle categorieën gratis kunnen blijven adverteren. Dus ook als je je auto, motor, boot, caravan of 3 fietsen te koop wilt zetten.

Dus, gebruik je extra vrije tijd om je huis/schuur/zolder/garage op te ruimen en verdien wat bij door overbodige spullen te koop te zetten op Snuffelhoek.
Tegelijkertijd is elke advertentie die geplaatst wordt een bouwsteentje waardoor je met je advertentie(s) dus mee bouwt aan de groei en ontwikkeling van dit verkoopplatform.
Misschien wordt het wel je nieuwe hobby die uit kan groeien tot...
Diverse mensen hebben het al ontdekt en "runnen" inmiddels een online-marktkraam op Snuffelhoek.

Wil jij ook verkopen via Snuffelhoek maar wil je eerst meer weten? Mail dan je vraag dan naar: info@snuffelhoek.nl
----
Groet en sterkte in deze rare periode,
Ed van Snuffelhoek

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord