Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften

Blank en bruin – Helge Kaarsberg

Samenvatting
  • € 9,95
  • Gebruikt  
Omschrijving

Uitg. W.P. van Stockum. 1923. Ingenaaid. Tegenwoordig praten wij over een paperback. Maar een paperback is gelijmd en valt bij stevig openvouwen uit elkaar. Bij “ingenaaid” worden er katerntjes met garen aan elkaar genaaid. Net als bij een origineel gebonden boek, maar dan zonder harde kaft. Als je dit boek openvouwt, blijft het zo liggen. De zijkanten en boven- en onderkant ogen wat ruw. Waarschijnlijk is e.e.a. destijds door de drukker niet zo zorgvuldig afgesneden. Het boek is nu bijna 100 jaar oud en ziet er nog zeer goed uit. Natuurlijk zijn er hier en daar wat gebruikssporen. 
Het verhaal gaat over een blanke man, een Deen, die in 1919 in Medan, Sumatra, allerlei ervaringen opdoet met de inheemse bevolking. Er worden dan ook talrijke Maleise woorden gebruikt. Voor de Indië-kenner leuk om dit weer eens mee te maken.
Het boek is 3,2 cm dik en past dus niet door de brievenbus. Gewicht 319 gram. Verzendkosten vanaf € 4,50. Prijs € 9,95.

Delen via:
Herman1800
Herman1800
Assendelft, NH
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

E.L  James – Grey
€ 9,95
E.L James – Grey

De titel en schrijver staan in dit boek wat rommelig vermeld. Het is de bedoeling dat Christian Grey, als schrijver, vertelt hoe hij het boek “Vijftig tinten grijs” door E.L. James beleeft of beziet. Het boek is kennelijk door ...

Assendelft, NH

Juliana – koningin der Nederlanden = 1948-1973
€ 9,95
Juliana – koningin der Nederlanden = 1948-1973

Een jubileumboek van bijna 50 jaar oud en nog helemaal nieuw in de verpakking! Omdat de eerstvolgende Koningsdag waarschijnlijk ook de mist in gaat, lijkt het mij een leuk idee om dit relatief zeldzame boek nu aan te bieden voor de ...

Assendelft, NH

Karin Slaughter – Onzichtbaar
€ 8,95
Karin Slaughter – Onzichtbaar

Uitg. Areopagus. 2004. Gekartonneerd met stofomslag. Nieuwstaat. 396 pagina's. Dikte 3 cm. Gewicht 510 gram. Verzendkosten vanaf € 4,50. Prijs € 8,95. 

Assendelft, NH
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord