Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Encyclopedieën

Oors Popencyclopedie - 1986

Samenvatting
  • Bieden
  • Gebruikt  
Omschrijving

Oors Popencyclopedie - 1986

Oors eerste nederlandse POP encyclopedie

Nieuwe foto's
Volledig geactualiseerd
Meer dan 6000 namen en 10.000 elpees

Oor's Eerste Nederlandse Pop-encyclopedie is het enige naslagwerk binnen het Nederlandse taalgebied waarin alle bekende namen en artistiek belangrijke groepen uit de popmuziek van de afgelopen dertig jaar aan bod komen.
In de loop der jaren is het van een handige gids uItgegroeid tot een onmisbaar standaardwerk, dat een volledig overzicht bevat van de ontwikkelingen in de popmuziek en relevante informatle over duizenden groepen en artiesten op heldere wijze bijeenbrengt. 
Met medewerking van vrijwel het gehele schrijverskorps van OOR werd de inhoud voor de vijfde editie (uitgave 1986) volledig herzien en aangevuld.
De gehandhaafde onderwerpen zijn naar behoeven bewerkt, uitgebreid en geactualiseerd en veel nieuwe namen zijn toegevoegd. 
Naast de meer dan 1000 artiesten en groepen treft men verder een uitbreiding in aard en aantal aan van de overkoepelende entries (o.a. de landenoverzichten). 
Het van bekende popfotografen afkomstige, geheel vernieuwde fotomateriaal completeert deze meer dan 350 pagin's tellende, unieke encyclopedie. 

Harde kaft - 5de editie 1986 - Uitgeversmaatschappij Annoventura Amsterdam - 339 pag en 19 pag register - ( 1163 gram )

In goede staat.   

Delen via:
Janne
Janne
Emmen, DR
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Geïllustreerde Terrarium Encyclopedie - Eugene Bruins
Bieden
Geïllustreerde Terrarium Encyclopedie - Eugene Bruins

Geïllustreerde Terrarium Encyclopedie - Eugene BruinsReptielen, amfibieën, spinnen, insecten - overzichtelijk per soort gerangschikt.Alles over voeding, huisvesting, behandeling, ziekten, zelf kweken.In deze onmisbare handleiding ...

Emmen, DR

Encyclopedie voor zelfstudie 4 delig ( Beeloo ) universiteit
Bieden
Encyclopedie voor zelfstudie 4 delig ( Beeloo ) universiteit

Encyclopedie voor zelfstudie 4 delig ( Beeloo ) universiteit  4 delige encyclopedie voor zelfstudie. Universiteit voor zelfstudie - Den Haag / Antwerpen. Deze complete 4 delige encyclopedie wordt alleen samen ...

Rijen, NB

Paarden - Trouwe  metgezellen
Bieden
Paarden - Trouwe metgezellen

Paarden - Trouwe  metgezellen  Voeding, gedrag en verzorging Kleine rassenencyclopedie  Wie eenmaal gefascineerd is geraakt door paarden, blijft dat meestal zijn leven lang.  Ook als u geen eigen paard bezit, kunt u ...

Emmen, DR
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord