Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Erotische magazines Playboy NL

Playboy NL oktober 1982

Samenvatting
  • Gereserveerd
  • Gebruikt  
Omschrijving

Dit is het eerste proefnummer van Playboy Nederland. Wel een proefnummer, dat destijds fl. 6,50 kostte. Zoals bekend verscheen het officiële eerste nummer in mei 1983.
Het boekje is nog in vrij goede staat; zij het dat het boekblok is losgescheurd van het onderste nietje en daardoor de rug op die plek voor 3 cm open ligt. En de middenpagina ligt los van de nietjes. 
Gelet op de zeldzaamheid vraag ik voor dit boekje € 25,--. Verzending vanaf € 3,95. 

 

Delen via:
Herman1800
Herman1800
Assendelft, NH
Biedingen
  • 05, Jan

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Top advertentie

Playboy NL nr. 4 1988
Verkocht
Playboy NL nr. 4 1988

Nadeel: paar vouwtjes en scheurtje bij nietjes. Voordeel: interview Dolf Brouwers en autosport poster. Verder in vrij goede staat. Prijs € 2,95.

Assendelft, NH

Top advertentie

Playboy NL nr. 1 1983
Gereserveerd
Playboy NL nr. 1 1983

Voor de verzamelaar heb ik in de aanbieding de eerste Nederlandse Playboy van mei 1983.Weliswaar zijn er hiervóór nog twee proefnummers verschenen, maar die tellen niet mee in de officiële nummering.Het boekje is in ...

Assendelft, NH

Top advertentie

Playboy NL nr. 11 1986
Verkocht
Playboy NL nr. 11 1986

In zeer goede staat. Alleen ontbreekt de superposter van Patricia Paay. Op de cover staat aangekondigd een erotische kalender voor 1987. Gezocht, maar niet gevonden. Ook niet bij de inhoudsopgave. Prijs € 2,95. 

Assendelft, NH
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord