Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Fantasy

De Aardkinderen dl 4 - Het dal der beloften - Jean M Auel

Samenvatting
  • Bieden
  • Gebruikt  
Omschrijving

De Aardkinderen dl 4 - Het dal der beloften - Jean M Auel

Om het volk van de Zelandoniërs te kunnen bereiken, moeten Ayla en Jondalar de gevaarlijke reis naar de grote gletsjer ondernemen.

Hoewel Ayla aan Ranec, de meesterbeeldhouwer van de Mamutiërs, haar belofte heeft gegeven om samen met hem een vuurplaats te stichten, geeft zij hem op de avond van de ceremonie het symbool van hun verbintenis terug.
Hoewel hij haar vele keren gelukkig heeft gemaakt, voelt zij toch dat het Jondalar is met wie zij verder door het leven moet gaan. 
Maar Ayla draagt het teken van de Grote Aardmoeder in zich, en haar bestemming gaat veel verder dan zij en Jondalar ooit kan vermoeden. 
Wanneer zij samen de grote reis naar de Zelandoniërs ondernemen, het volk van Jondalar, maken zij wederom kennis met de vele verrassende en verraderlijke eigenschappen van mens en natuur. 
Maar niets kan Ayla en Jondalar afleiden van hun uiteindelijke bestemming: dat ene plekje op aarde dat ze hun thuis kunnen noemen.

Harde kaft met stofomslag - Het Spectrum Utrecht - 1991 - 669 pag - ( 1204 gram - 6,4 cm dik )

In goede staat. 

Delen via:
Janne
Janne
Emmen, DR
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Charmed dl 28  - Phoebe Wie - C.M. Burge
Bieden
Charmed dl 28 - Phoebe Wie - C.M. Burge

Charmed dl 28  - Phoebe Wie - C.M. BurgeDe strijd is gestreden, een zus verdwenen in de nacht, De vijand ontfermt zich nu over de Magische Macht. Twee zussen moeten tot haar door kunnen dringen, Om haar naar huis te brengen en te ...

Emmen, DR

Charmed dl 23 - Heksen in de Storm - Constance M.Burge
Bieden
Charmed dl 23 - Heksen in de Storm - Constance M.Burge

Charmed dl 23 - Heksen in de Storm - Constance M.BurgeEen vrouw in nood, een storm verlengd, Een spreuk die een catastrofe brengt. Kom bijeen, help elkaar, Red tezamen een vriendin in gevaar!Ondanks het feit dat het orkaanseizoen begonnen ...

Emmen, DR

Het korte tweede leven van bree tanner - Stephenie Meyer
Bieden
Het korte tweede leven van bree tanner - Stephenie Meyer

Het korte tweede leven van bree tanner - Stephenie MeyerEen eclips novelleUit het engels vertaald door Maria Postema.Ik keek hoe zijn lichaam veranderde.  Hij dook in elkaar op het dak en greep met één hand de rand ...

Emmen, DR
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord