Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Flora en Fauna

Bol- en knol gewassen - B.M.P. Swindells

Samenvatting
  • Bieden
  • Gebruikt  
Omschrijving

Bol- en knol gewassen - B.M.P. Swindells

Brian Mathew Philip

Er zijn weinig planten die zoveel variatie en flexibiliteit op het gebied van kleur bieden als bol- en knolgewassen.
In dit volledige en inspirerende boek hebben Brian Mathew en Philip Swindells hun kennis gebundeld om niet alleen tot een zeer uitgebreide verzameling succesvolle bol- en knolgewassen te komen, maar ook tot een praktische en creatieve gids die u helpt de planten zowel binnen als buiten te kweken.

In Bol- en knolgewassen in alle seizoenen zijn de beplantingsschema's fantasievol en gevarieerd, klassiek, maar toch direct effectief: een boomgaard in het voorjaar met toeven narcissen; spectaculaire zomerperken met blikvangers als Allium en lelies; her en der verspreide herfstkrokussen onder een boom; heerlijk geurende winterhyacinten op glas.

Bol- en knolgewassen in alle seizoenen behandelt in uitvoerige plantenlijsten, geordend per seizoen, meer dan 750 bollen, stengelknollen, knollen en rizomen.
Elk geslacht wordt volledig besproken, en overzichten van aanbevolen soorten en variëteiten worden gegeven samen met groeivereisten en details over vermeerdering.
De plantenlijsten gaan gepaard met inleidende teksten die u vertellen hoe u de planten optimaal kunt toepassen.
Er is ook een praktisch hoofdstuk met duidelijke aanwijzingen voor selectie, cultuur en verzorging van bol- en knolgewassen, inclusief advies over het bestrijden van ziekten en plagen en vermeerderingsmethoden.
Een verklarende woordenlijst maakt dit boek tot een handig naslagwerk.  

Bol- en knolgewassen in alle seizoenen is rijk geillustreerd met speciaal voor dit boek gemaakte foto's van bloeiende gewassen, ook gecombineerd met andere planten.
Het hoofdstuk met praktische tips bevat duidelijke stap-voor-stap tekeningen.
Dit allesomvattende boek, dat u zowel kunt gebruiken als een handleiding voor basisonderhoud of als bron  van gespecialiseerde kennis, biedt een enorme hoeveelheid informatie voor beginners en ervaren tuiniers.
Bol- en knolgewassen in alle seizoenen belooft een klassiek naslagwerk op het gebied van bol- en knolgewassen te worden.

Harde kaft met stofomslag - Zuid Boekproducties Lisse - 1994 - 240 pag - ( 1209 gram )

In goede staat.  

Delen via:
Janne
Janne
Emmen, DR
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Vijftien hazen - Felix Salten
Bieden
Vijftien hazen - Felix Salten

     Vijftien hazen - Felix SaltenWel en wee van een hazenfamilie.Maar bovenal de geschiedenis van Hops en zijn dartele vriendin PlanaHops leert de wijze lessen van zijn moeder, een forse, deftige haas die haar zoon vertelt ...

Emmen, DR

Het natuurboek. De gebieden van natuurmonumenten.
Bieden
Het natuurboek. De gebieden van natuurmonumenten.

Het natuurboek. De gebieden van natuurmonumenten. Het Natuur boek. De gebieden van Natuurmonumenten. Speuren in het Bergherbos, paardrijden op de Loonse en Drunense Duinen, kanoën in De Wieden.In gebieden die door ...

Rijen, NB

Het grote boek voor de tuin - Antony Atha, Jane Courtier, Margare
Bieden
Het grote boek voor de tuin - Antony Atha, Jane Courtier, Margare

Het grote boek voor de tuin - Antony Atha, Jane Courtier, Margaret Crowther, Sue Hook, David SquireEen praktische gids voor optimaal tuinieren.Het Grote Boek Voor De Tuin is een inspirerende, praktische en prachtig geïllustreerde ...

Emmen, DR
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord