Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Huisdieren Overige

AFGEPRIJSD: Onze Konijnen 1947

Samenvatting
  • Verkocht
  • Gebruikt  
Omschrijving

Een 14-daags tijdschrift van den Nederlandschen Konijnenfokkers Bond, waarvan hier de tweede en tegelijk laatste jaargang voor mij ligt. Het gaat om de tweede jaargang uit 1947. Om een aantal redenen – – voornamelijk prijsverhoging van 25 cent per maand (!) –  is men weggegaan bij de uitgever en drukker en overgestapt naar  C. Misset N.V.  
Kennelijk had men daar ook een soortgelijk tijdschrift, want vanaf januari 1948 heet het blad De Konijnenfokker en praten wij over de 18e jaargang.
Aanwezig is de gehele jaargang nr. 1 t/m 26 1947. Vanwege het grote formaat 28 x 39,8 cm is destijds besloten het blad dubbelgevouwen te bewaren. Ik heb de bladen maar zo gelaten. Het is ook wat handiger met opbergen en ook met verzenden.  De gebruikte papiersoort – krantenpapier, houthoudend – plus het feit, dat men in het verleden niet super zorgvuldig was met het bewaren en archiveren, heeft er toe geleid, dat sommige pagina's wat uitstaken en rafels aanwezig waren.
Desalniettemin blijft het voor de verzamelaar of archivaris een interessant object, dat gezien de leeftijd moeilijk op de markt verkrijgbaar zal zijn. Voorheen aangeboden voor € 130,--. NU AFGEPRIJSD NAAR € 75,--. Verzendkosten vanaf € 4,50.

 

Delen via:
Herman1800
Herman1800
Assendelft, NH
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

De kip en de pinguin - Midas Dekkers
Bieden
De kip en de pinguin - Midas Dekkers

     De kip en de pinguin - Midas DekkersMensen houden veel van dieren, als die tenminste niet heel klein of heel groot zijn. Menigeen voert zijn poes tot de pootjes niet meer onder, maar aan weerszijden van zijn ...

Emmen, DR

AFGEPRIJSD: De Konijnenfokker 1948
Verkocht
AFGEPRIJSD: De Konijnenfokker 1948

Een 14-daags tijdschrift van de Nederlandse Konijnenfokkers Bond (nu in nieuwe spelling!) uitgegeven door C. Misset. Aanwezig is 1 – 4, 6 -26. Nr. 5 ontbreekt dus. Nr. 26 is van 14 december 1948. Naar verwachting zou het volgende ...

Assendelft, NH
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord