Advertentie plaatsen

Terug naar resultaten Start Boeken en tijdschriften Jeugdboeken Tot 18

Een lopende hond vindt altijd wat - Jacqueline van Vreden

Samenvatting
  • Bieden
  • Gebruikt  
Omschrijving

Een lopende hond vindt altijd wat - Jacqueline van Vreden

Praktische tips voor werkgevers, werknemers en sollicitanten

"Een lopende hond vindt altied wat". 
De quote is afkomstig uit de mond van de grootmoeder van Jacqueline van Vreden, de schrijfster van deze ge­bundelde columns die eerder werden gepubliceerd in De Twentsche Courant Tubantia. 
De uitspraak geeft aan dat wie initiatief neeml, erop uit trekt in plaats van bij de pakken neer te zitten, nooit met lege handen thuis komt.

Jacqueline van Vreden beschrijft in dit boekje op toegankelijke wijze, met gevoel voor humor en relativeringsvermogen, situaties waarmee werkzoe­kenden, werknemers én werkgevers in de praktijk worden geconfronteerd. 
Deze uitgave verschijnt in een periode waarin er sprake is van een overver­hitte arbeidsmarkt - duizenden organisaties en bedrijven zitten te springers om vakbekwaam personeel - en tegelijkertijd zijn er nog honderdduizenden werkzoekenden. 
De beschreven praktijksituaties, gelardeerd met praktische tips over zaken als solliciteren, netwerken, zelfreflectie en onderhandelen over salaris en arbeidsvoorwaarden, dragen wellicht bij aan een 'match' tussen werkzoekende en personeelzoekende werkgever. 
Dus erop af! 
"Een lopende hond vindt altied wat".

Jacqueline van Vreden heeft meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van personeel en organisatie. 
Ze werkte in verschillende functies, in zowel de profit- als non-profit sector, voordat ze zich enkele jaren geleden zelfstandig vestigde als trainer, coach en loopbaanadviseur. 
Naast individuele coaching verzorgt de auteur groepstrainingen en workshops over het brede spectrum van onderwerpen dat in deze uitgave wordt behandeld. 

Jacqueline van Vreden is als columniste verbonden aan De Twentsche Courant Tubantia en publiceert daarnaast regelmatig over onderwerpen uit haar werkveld in andere media.

Werkplein Enschede
Dit boek is een speciale editie voor gemeente Enschede en wordt uitgegeven in het kader van de campagne 'Enschede Werkt'.
Deze campagne is erop gericht meer mensen aan het werk te helpen, meer vverkgelegenheid te scheppen en de bedrijvigheid in Enschede te stimuleren

Werkplein Enschede - 61 pag - ( 244 gram )

In goede staat.

Delen via:
Janne
Janne
Emmen, DR
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Fontein - Jossies paardenavontuur - Yvonne Brill
Bieden
Fontein - Jossies paardenavontuur - Yvonne Brill

Fontein - Jossies paardenavontuur - Yvonne BrillAls eindelijk de week aanbreekt dat de drie J's, Jossie van de Paardenhoeve, Jolanda en Joke, samen met Ingrid de Boer, hun verdiende vakantie in Limburg op manege het Zonnepaard kunnen ...

Emmen, DR

Het paard Holiday - Frances Wilbur - Ponyclub
Bieden
Het paard Holiday - Frances Wilbur - Ponyclub

Het paard Holiday - Frances Wilbur - PonyclubMaakt dit paard Middies dromen waar?Liefde kan wonderen doen.Vanaf het eerste moment dat Middie de prachtige kastanjebruine volbloed Holiday ziet, weet ze dat dit het paard is, waarop ze heeft ...

Emmen, DR

Floortje Bellefleur en de kinderkermis - Cok Grashoff
Bieden
Floortje Bellefleur en de kinderkermis - Cok Grashoff

Floortje Bellefleur en de kinderkermis - Cok GrashoffGeillustreerd door Lies VeenhovenFloortje Bellefleur gaat op een enige school.  Samen met de onderwijzers en onderwijzeressen hebben de kinderen het hele jaar in hun vrije tijd oud ...

Emmen, DR
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord