Advertentie plaatsen

Terug naar resultaten Start Boeken en tijdschriften Jeugdboeken Tot 18

De Verdwenen Rembrandt - I.F.J Groothedde

Samenvatting
  • Bieden
  • Gebruikt  
Omschrijving

De Verdwenen Rembrandt - I.F.J Groothedde

Hoe een paar pientere jongens met opmerkingsgave in een reeks spannende gebeurtenissen kunnen raken, vertelt ons Ivo Groothedde met waarlijk verbluffende vaardigheid.

Roen Gerhardts en zijn vriend Rudi zijn toevallig aanwezig, wanneer onder de ogen van wakers en publiek een kostbaar zelfportret van Rembrandt uit het Rijksmuseum wordt ontvreemd.

Van de dader(s) natuurlijk geen spoor... alleen Roen vermoedt, hoe het oudachtige heertje met de pientere ogen,die zo ijverig las in een krant van drie dagen oud, het stoute stukje kan hebben volbracht.

De jongens raken midden in een serie spannende gebeurtenissen verwikkeld, als zij bij toeval het vermsite voorwerp, listig verpakt bij een vispartij ophalen.

Nu begaan de jongens een grote fout door niet direct de Centrale Recherche  op de hoogte te stellen.

Ze besluiten om hun vondst nog even geheim te houden om de dieven uit hun tent te lokken en zich te doen verraden bij hun pogingen om het schilderij weer in hun bezit te krijgen.

Zij moeten tot hun schrik ervaren, dat zij geen partij zijn voor de uitgeslapen en brutale dievenbende en mogen blij zijn, wanneer Rudi, die in handen van de boeven was gevallen, met behulp van de rijkspolitie kan worden bevrijd.

Harde kaft met stofomslag - Kluitman Alkmaar - Sneeuwbalserie - 173 pag - ( 280 gram )

In goede staat.

Delen via:
Janne
Janne
Emmen, DR
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Jesse 'Ballewal - Tsji' - Harm de Jonge
Bieden
Jesse 'Ballewal - Tsji' - Harm de Jonge

Jesse 'Ballewal - Tsji' - Harm de JongeJesse leeft in de puinhopen van een verwoeste stad. Hij vecht in zijn eentje tegen de soldaten.Het is oorlog.  De vliegtuigen ronken boven de stad.  In de straten grommen de ...

Emmen, DR

De Vijf dl 9 - De Vijf op avontuur - Enid Blyton - blauw
Bieden
De Vijf dl 9 - De Vijf op avontuur - Enid Blyton - blauw

De Vijf dl 9 - De Vijf op avontuur - Enid Blyton - blauwDe Vijf brengen hun vakantie door in Kirrin. Op een nacht ziet Annie een gezicht achter het raam, en de volgende ochtend blijkt er te zijn ingebroken in oom Quentins ...

Emmen, DR

De Olijke Tweeling voert actie - Arja Peters
Bieden
De Olijke Tweeling voert actie - Arja Peters

De Olijke Tweeling voert actie - Arja PetersDe tweeling Bongers - Thelma en Ellis lijken op elkaar als twee druppels water - stort zich opnieuw in een spannend avontuur.  Met hun klasgenoten starten de meisjes een inzamelingsactie om ...

Emmen, DR
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord