Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Jeugdboeken Tot 18

Luchtpiraten rond Balaya - Aad van Rooij

Samenvatting
  • Bieden
  • Gebruikt  
Omschrijving

Luchtpiraten rond Balaya - Aad van Rooij

Aad van Rooy laat zijn spannende jongensboek spelen in de Caraïbische Zee en wel in de hoek die de laatste tijd, door de spanning rond Cuba, sterk in de algemene belangstellling is gekomen.

Ten zuiden van Key West, het zuidelijke puntje van Florida in de United States en ten noorden van Brits Honduras ligt een grote verzameling kleine eilandjes te stoven  in het tropisch klimaat, en Balaya is daar een van.

Mike Burton en John Lawford hebben op het kleine vliegveld van dit koraaleiland met een paar tweedehands vliegtuigen een luchtvaartmaatschappijtje gesticht, welke de verbinding tussen de eilanden onderling en Florida onderhoudt.

Het is geen vette boterham en dat wordt er niet beter op wanneer volslagen onbekenden zich plotseling voor dit eilandje gaan interesseren.

Zijn het echter wel onbekenden?

Het verschijnen van een onbekende motorcruiser in de lagune en de aankomst van de politie zijn slechts het begin van een reeks gevaarlijke momenten, waarin de zoons van beide vliegers, Tom en Richard, een warm aandeel hebben! 

Sneeuwbalserie - ouder jeugdboek met harde Kaft en stofomslag.

Harde kaft met stofomslag - Kluitman Alkmaar - Sneeuwbal - serie - 1963 - 159 pagina's - ( 248 gram )

In goede staat.
 
      

Delen via:
Janne
Janne
Emmen, DR
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Frida - Torun Lian
Bieden
Frida - Torun Lian

Frida - Torun LianFrida is 12 jaar oud en haar zus Kaisa 15.  Frida vindt Kaisa onuitstaanbaar, ze heeft een hekel aan piano en ze vindt jongens varkens.  Verder is het leven wel te doen.  Maar als die draak van een Kaisa ...

Emmen, DR

Lang leve de Kameleon - H de Roos
Bieden
Lang leve de Kameleon - H de Roos

Lang leve de Kameleon - H de RoosDe tweelingbroers Hielke en Sietse Klinkhamer helpen Gerben met hun sterke boot, de Kameleon, een vrachtje naar de stad brengen.Die Gerben is me er eentje.Altijd zit hij vol grappen en hij maakt zijn ...

Emmen, DR

Kinderen van Nederland - Jan Paul Schutten
Bieden
Kinderen van Nederland - Jan Paul Schutten

Kinderen van Nederland - Jan Paul SchuttenMet tekeningen van Paul TengHoe zou je leven zijn geweest als je 2000 jaar geleden was geboren? Als je tussen de Romeinen woonde?  Of als je als kind meereisde op een groot schip naar het ...

Emmen, DR
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord