Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Jeugdboeken Tot 18

Karl May dl 47 - In het dal van de dood

Samenvatting
  • Bieden
  • Gebruikt  
Omschrijving

Karl May dl 47 - In het dal van de dood

Nadat de overval op de missiepost aan het Blauwe Water met succes is verijdeld (zie KM 46), begeven Old Firehand, Herman von Adlerhorst en het Klaverblad zich naar het Dal van de Dood.

Daar hopen zij Hermans broer Martin en de eveneens verdwenen Arthur Wilkins te vinden.

Walker-Rollins en zijn handlangers, door Leflor van de toestand op de hoogte gesteld, proberen onze vrienden een slag voor te blijven door Almy Wilkins en haar vader te ontvoeren.

Old Firehand en de zijnen krijgen echter een sterke troef in handen wanneer ze erin slagen Roulins 'vesting' en de kwikzilvermijn in het Dal van de Dood te bezetten en de gevangenen te bevrijden.

Wanneer de schurken vervolgens opdagen, lopen ze prompt in de valen kunnen ze eindelijk aan de justitie worden uitgeleverd.

Alleen de sluwe Bill Newton weet zich opnieuw aan de gerechtigheid te onttrekken.

Nu Herman von Adlerhorst zijn broer Martin heeft teruggevonden, staat hem nog één taak te wachten: de opsporing van het laatste lid van het gezin, Godfried, die ergens in Siberië moet verblijven, maar over wie geruchten gaan dat hij dood is.

Samen met het Klaverblad vertrekt Herman naar Wladiwostok.

De aanwezigheid van die ervaren westmannen in de eindeloze, barre woestenij van Siberië belloft weer spannende en wonderlijke avonturen voor het volgende deel van deze reeks: Wild-west in Siberië. 

Het Spectrum Utrecht Antwerpen - 1967 - 224 pag - ( 176 gram )

In goede staat. ( voorkaft zit met 2 plakbandjes )

Delen via:
Janne
Janne
Emmen, DR
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

De Roekeloze Tocht - Sipke van der Land
Bieden
De Roekeloze Tocht - Sipke van der Land

De Roekeloze Tocht - Sipke van der LandWanneer het in de jaren dertig in Canada economisch slecht gaat, trekt de 15-jarige Tim erop uit om zijn eigen kostje bij elkaar te scharrelen.Dit is het spannende verhaal van twee Canadese jongens ...

Emmen, DR

Thunderbirds dl 3 - Verloren in de Sahara - Martin Scherstra
Bieden
Thunderbirds dl 3 - Verloren in de Sahara - Martin Scherstra

Thunderbirds dl 3 - Verloren in de Sahara - Martin ScherstraScott wordt met zijn Thunderbird 1 boven de Sahara beschoten door mysterieuze jachtvliegtuigen en is gedwongen een noodlanding te maken In de woestijn ontmoet hij twee ...

Emmen, DR

50 euro op zak - Ellen Tysinger
Bieden
50 euro op zak - Ellen Tysinger

50 euro op zak - Ellen TysingerRocky is verliefd op zijn buurmeisje Felicia.  Ze zitten in dezelfde klas en spelen samen in een band.  Felicia is spontaan, vrolijk en nergens bang voor, behalve voor muizen...  Maar soms ...

Emmen, DR
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord