Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Jeugdboeken Tot 18

Pim Pandoer dl 11 - Piraten in de Poolnacht

Samenvatting
  • Bieden
  • Gebruikt  
Omschrijving

Pim Pandoer dl 11 - Piraten in de Poolnacht

 Wat kan er voor avontuurlijks schuilen in een zakelijk bezoek, dat Fer Donkers (alias Pim Pandoer) en Bas Baanders brengen aan het vredige Noorwegen?

Maar het zal de lezers al gauw duidelijk worden dat er ook in het barre noorden mensen wonen die het met de wet niet zo nauw nemen.

Zeker niet de vijanden van de fabrikant en reder Odd Berg, die er niet voor terugschrikken om - de rijke kabeljauw - voor duizenden guldens aan goud te bestelen.

Er wordt door Fer en Bas een achtervolging ingezet, die hen in een verschrikkelijke storm door de Noorse wateren voert, en door de uitgestrekte sneeuwvlakten van Noorwegen en Lapland tot aan de Russische grens... een achtervolging vol avontuur en gevaren...

Zal Pim Pandoer onder deze moeilijke en gevaarlijke omstandigheden in topconditie komen om de raadsels op te lossen en de goudpiraten hun loon te bezorgen? 

144 pag - Witte Raven J 518 - West Friesland Hoorn - ( 113 gram ) - Pim Pandoer serie dl 11

In goede staat.

Delen via:
Janne
Janne
Emmen, DR
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Het meisje uit het Rhone-dal - Johanna Spyri
Bieden
Het meisje uit het Rhone-dal - Johanna Spyri

Het meisje uit het Rhone-dal - Johanna SpyriHarde kaft - Uitgeverij "Herman Troukens" Hofstade Mechelen - 1956 - 78 pag - ( 184 gram )In redelijk goede staat  ( uiteraard niet nieuw meer )

Emmen, DR

Trixie Omnibus -  Julie Campbell
Bieden
Trixie Omnibus - Julie Campbell

Trixie Omnibus -  Julie CampbellTrixie Belden - deel 1 – Het geheimzinnige landhuis.Op de top van de heuvel boven het dal waar Trixie Belden woont, staat een vervallen landhuis, dat tijdelijk onbewoond is. Volgens de mensen ...

Emmen, DR

De mijnen van Koning Salomon - Rider Haggard - RD (boekverhaal)
Bieden
De mijnen van Koning Salomon - Rider Haggard - RD (boekverhaal)

De mijnen van Koning Salomon - Rider Haggard - RD (boekverhaal)'s Werelds meest geliefde boeken De mijnen van koning Salomo - H. Rider HaggardHet boek vertelt ons over Meneer Henry, Mijnheer Quatermain en Meneer Good.  Zij zijn ...

Emmen, DR
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord