Advertentie plaatsen

Start Feestdagen Kerst Kerst-kaarten

8 dubbele kaarten met enveloppen 19 x 12,5 cm nu € 3,95

Samenvatting
  • € 3,95
  • Nieuw  
Omschrijving

Papierschaarste dreigt voor Kerstkaarten. Maar niet getreurd: ik heb nog een klein partijtje uit de guldenstijd. Nostalgisch, mooi en goedkoop. Het merk is Cartesse.
Set 1: Winterlandschap door C.H. Leickert (in voorraad 5 doosjes)
Set 2: W.A. Rixon                                        (in voorraad 2 doosjes)
Set 3: Trommelslager (rode kaart)               (in voorraad 8 doosjes)
Set 4: Rode vruchten                                    (in voorraad 7 doosjes)

Formaat envelop 19 x12,5 cm.
De kaarten worden geleverd per 8 stuks met enveloppen in een doosje. Gewicht van een kaart met envelop is 15 tot 16 gram. Het gewicht per doosje variëert van 151 tot 160 gram. De prijs per doosje was FL 12,95, hetgeen afgerond overeenkomt met € 5,88. Een doosje met 8 kaarten en enveloppen wordt nu aangeboden voor slechts € 3,95, dus met een korting van ruim 32 %.
Ter controle heb ik een paar doosjes open gemaakt. De kaarten en enveloppen hebben ruim 20 jaar opgesloten gezeten. Om de envelop te openen moet er soms een klein tikje tegen de sluitrand worden gegeven. Voor de rode kaart is bij de drukker veel inkt gebruikt. Ik merk, dat sommige kaarten hierdoor bij het rug-gedeelte wat aan elkaar willen plakken. Met een licht tikje willen zij in de regel wel loslaten. En anders kan er een wit plekje ontstaan. Als U dit geen probleem vindt, krijgt U ter compensatie de doosjes met rode kaarten voor slechts € 2,95. En anders kunt U de rode kaarten beter niet kopen.
De verzendkosten zijn in het algemeen vanaf € 4,50.  
Bij afname van grotere hoeveelheden moet ik behalve aan het gewicht ook aandacht schenken aan het volume. Per vervoerder zijn er soms andere richtlijnen.

fd

Delen via:
Herman1800
Herman1800
Assendelft, NH
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Alles in "Feestdagen".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord