Advertentie plaatsen

Terug naar resultaten Start Stripboeken Ketelbinkie

Ketelbinkie dl 1 - Wim Meuldijk

Samenvatting
  • Bieden
  • Gebruikt  
Omschrijving

Ketelbinkie dl 1 - Wim Meuldijk

Ketelbinkie in de toerdefraans
Ketelbinkie en de diepfriezen

Het stripjongetje Ketelbinkie werd geboren in het jaar 1945 en beleefde twaalf jaar lang zijn avonturen in diverse dagbladen.
De zeevarende klank van zijn naam deed hij van het begin tot het einde eer aan, want het bleef niet bij dromerig langs de havens zwerven — hij ging het zeegat uit en geen plekje op de aardbol was veilig voor zijn dolle daden. 
Toch lag de oorzaak van zijn meest opzienbarende eigenschap op de vaste wal, want helemaal in het begin maakte Ketelbinkie kennis met ene professor Steek­neus, wiens levensdoel het was om de spierkracht van mens en dier te bestuderen. 
Zijn eerste grote experiment slaagt volkomen: de professor ontneemt een geweldige mensaap zijn kracht en het goede dier wordt op slag zo mak als een lammetje! 
Maar die afgepakte kracht in het injektie-spuitje komt terecht in het tengere streepjeslijf van Ketelbinkie, die daarmee een uiterst zeldzaam produkt op de wereldmarkt wordt: een jongetje met apenkracht ... 
Door zijn ontembare zwerflust raakt Ketelbinkie in allerlei spannende situaties verzeild, waarbij zijn apenkracht en zijn straatjongetjes-pienterheid hem goed van pas komen: hij wordt een bijna onoverwinnelijke figuur, voor wie het meest onwaarschijnlijke toch mogelijk wordt.

Via Skarabee's heruitgaven is onze held weer terug.

Uitgeverij Skarabee Laren - 1973 - 160 pag - ( 210 gram )

In goede staat

Delen via:
Janne
Janne
Emmen, DR
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Ketelbinkie dl 2 - Wim Meuldijk
Bieden
Ketelbinkie dl 2 - Wim Meuldijk

Ketelbinkie dl 2 - Wim MeuldijkKetelbinkie en de grote autorace Ketelbinkie en de diepzee roversHet stripjongetje Ketelbinkie werd geboren in het jaar 1945 en beleefde twaalf jaar lang zijn avonturen in diverse dagbladen. De zeevarende ...

Emmen, DR
Alles in "Stripboeken".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord