Advertentie plaatsen

Start Boeken en tijdschriften Kinderboeken Voorlezen

A is een aapje …

Samenvatting
  • € 12,50
  • Gebruikt  
Omschrijving

Uitg. Mulder. Tekeningen door Rie Cramer. Formaat 14 x 20,2 cm. Gebonden met 4 kartonnen bladen, zijnde 8 pagina's. Het jaar van uitgifte is wat lastiger te bepalen. Mulder hield geen rekening met dit probleem. Ik schat het jaartal omstreeks 1948. Toen waren er diverse drukken met op de achterzijde Mulder NV. en diverse nummers 113. De variant, die hier voor mij ligt, heb ik niet kunnen traceren.             
Dit boekje ziet er vrij aardig uit. De hoekjes zijn in de loop der tijd wat kaal geworden en op de voorkaft is met lichte inkt een naam geschreven. De verbinding tussen pagina 2 en 3 is onderaan wat minder en tussen pagina 6 en 7 nog wat minder. Persoonlijk lijkt dit boekje mij meer iets voor de verzamelaar, dan voor opgroeiende peters. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk. 
Dikte 1 cm. Gewicht 140 gram. Verzendkosten vanaf € 3,95. Prijs € 12,50.

 

Delen via:
Herman1800
Herman1800
Assendelft, NH
Biedingen
  • Plaats hier uw bod.

Bod plaatsen

Locatie
Vergelijkbare advertenties

Verrassingsdoos met kinderboekjes
€ 12,95
Verrassingsdoos met kinderboekjes

Uitg. Flash Promotions. Ca. 2010. Het doosje zelf heeft een paar lichte kreukjes opgelopen. De inhoud bestaat uit 6 boekjes met de volgende titels: Mijn kleine woordenboekje Mijn kleine ABC boekje Mijn kleine seizoenenboekje Mijn kleine ...

Assendelft, NH
Alles in "Boeken en tijdschriften".

Ook wij gebruiken cookies

Door op ‘Akkoord’ te klikken, accepteer je alle cookies (en vergelijkbare technieken) op onze website. Meer informatie.

Akkoord