Het Trattoria Kookboek - Bertolli
Het lekkerste uit alle streken van Italië
Een culinaire ontdekkingstocht door Italië.
Naast vele recepten en foto`s ook veel beschrijvingen met adressen van Italiaanse restaurants en unieke plekjes om te bezoeken per streek beschreven.
Een bron van culinaire inspiratie.
Je houdt van lekker Italiaans eten!
Vooral van die mooie ingrediënten, prachtige smaken en creatieve combinaties.
De onweerstaanbare inspiratie hiervoor vind je in Italië bij trattoria's.
Dat zijn kleine Italiaanse restaurants, die vaak al generaties lang gerund worden door dezelfde familie.
De beste manier om goede trattoria's te vinden, is mensen uit de streek te vragen waar ze graag gaan eten.
Zij kennen de liefde die de kok van zo'n trattoria in zijn gerechten stopt.
Zij weten dat die authenticiteit en kwaliteit niet zo snel ergens anders te vinden zijn.
Naar dat soort bijzondere trattoria's is Bertolli in alle regio's van Italië op zoek gegaan.
Het resultaat van deze culinaire ontdekkingsreis vind je in dit boek: eetplekjes die je dolgraag wilt ontdekken als je in Italië bent.
Het trattoria kookboek van Bertolli is niet zo maar een reisgids vol adressen, of een verzameling recepten.
Het is een heerlijk uitnodigend verhaal over leuke mensen, lekker eten en unieke plekjes die in de verschillende regio's van Italië op jouw bezoek wachten.
Kortom: het begin van een inspirerende culinaire ontdekkingsreis door Italië, die vrijwel zeker een heerlijk besluit zal krijgen bij jou thuis in de keuken.
Buon appetito!
250 pag - ( 550 gram ) - 2011 - Bertolli Rotterdam
In nieuwstaat.
Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn. Maak hieronder een account aan of log in.
Toscaans kookboek - Stephanie Alexander & Maggie BeerFotografie Simon Griffiths"Iedere dag kookten we met z'n allen verrukkelijke gerechten, die we vervolgens lekker buiten in het zonnetje opaten. We genoten niet alleen ...
Koude gerechten - Joanita Lee - Van DishoeckEen grote verscheidenheid aan soepen, salades, sauzen, koude vlezen, complete maaltijden en drankjes Het is maar een greep uit de vele mogelijkheden van ''Koude gerechten'.C.A.J van ...
Verandering van spijs - Troth WellsEen wereldselectie van pittige en kruidige gerechten.Een laurierblaadje, peper, een kruidnagel, wat nootmuskaat, een kaneelstokje: iedereen die kookt weet dat kruiden juist de smaak geven die een gerecht ...