Handboek Chocolade
Herkomst, soorten, achtergronden en recepten
Chocolade, wie is er niet verzot op ?
Chocolade is een zinnenprikkelend voedingsmiddel dat niet alleen ontzettend lekker is, maar ook troost biedt en zorgt voor energie.
Dit chocoladehandboek staat boordevol informatie over chocolade.
Ook vindt u tientallen creatieve ideeën voor het zelf maken van diverse soorten bonbons,cakes en taarten, eenvoudig of exquis.
Harde kaft - R & B Lisse - 295 pag - 2009 - ( 561 gram )
Nieuw.
Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn. Maak hieronder een account aan of log in.
Alles uit de braadschotel - Dora Defesche - Siemens"Een aloude kookwijze herontdekt: Braden en stoven in aardewerken potten! Dora Defesche schreef voor deze populairdere manier van eten bereiden dit Van ...
Buitengewoon Hollands Kookboek - C1000Het ongewoon lekkere kookboek van C1000Een bordje nieuwe Hollandse keukenIn dit kookboek staan meer dan 200 recepten. Allemaal komen ze uit de Nederlandse keuken. Het zijn recepten die je ...
Koken met kanjers - Yvette van Boven - PCLLekkere recepten van het land.Lekkere recepten van het land heet ‘t. Er staan 30 recepten in, tips om zelf groente te kweken en andere handigheden om duurzamer te leven. En ...